Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Τα αποκάλυψε όλα ο Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου έχει στείλει "φυλακή"...» (Video)

Ήμασταν ζευγάρι «φωτιά»

23 Μαΐου 2022 12:36
Τα αποκάλυψε όλα ο Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου έχει στείλει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» είχε βρεθεί ο Λευτέρης Πανταζής πριν μερικούς μήνες. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και μάλιστα έκανε ειδική μνεία στην μεγάλη αγάπη που είχε για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία για 3,5 χρόνια υπήρξαν ζευγάρι.

«Ήμασταν 3,5 χρόνια με την Άντζελα Δημητρίου και ήμασταν ζευγάρι… φωτιά. Δουλεύαμε μαζί, ήταν μπροστά αυτή και διαλούσαν μαγαζιά για πάρτη της. Εγώ ήμουν καψούρης κρυφά και μυστικά αλλά που να φτάσω στην Άντζελα. Δεν το πίστευα και έφυγα από εκεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπήρχε ο κρυφός θαυμασμός για αυτή την γυναίκα. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκι».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Κάποια στιγμή κάνω μια επιτυχία, μια δεύτερη, μια τρίτη και μπλέκουμε μαζί. Δεν ήταν ακριβώς απωθημένο αλλά μια νίκη της καρδιάς μου για αυτό που ποθούσα. Που το είχα και κάποια στιγμή έγινε».

«Δημιούργησα στην Άντζελα αυτό το μυστήριο, να την κάνω να με περιμένει να έρθω. Ήμουν ερωτευμένος. Κάποια στιγμή ο κόσμος το έμαθε αν και στην αρχή το κρατούσαμε μυστικό γιατί και η μαμά της και η δικοί μου ήθελαν να μην ακουστεί γιατί κάναμε καριέρα και οι δύο», τόνισε.

«Τους ευχαριστώ και τους δύο»

Παράλληλα, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την κόρη του και το πώς γνωρίστηκε με την μητέρα της.

«Γνώριζα τη Ζώζα σε ένα μαγαζί, έγινε ότι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες ήρθε στο καμαρίνι και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση. Επειδή όλα έγιναν βιαστικά είπα στη Ζώζα ότι θα αναγνωρίσω το παιδί, αν το κρατήσει. Γνώρισα την οικογένεια της Ζώζας, αλλά επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, είπαμε να το ρίξουμε», υπογράμμισε.

«Ο γιατρός της Ζώζας ήταν φίλος μου, μας έπεισε να το κρατήσουμε κι έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Σαν τρελός πήγα στο μαιευτήριο όταν γεννιόταν. Πήγαινα πάντα πάνω από το παιδί, το κοιτούσα και της τραγουδούσα. Νόμιζα ότι με ακούει. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο», κατέληξε συγκινημένος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share