Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

«Αθάνατη Ελληνίδα μάνα» η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το σπίτι του γιου της στο Λονδίνο (photos)

Τυχερός ο 23χρονος Νικόλας Ευαγγελάτος

23 Μαΐου 2022 11:20
«Αθάνατη Ελληνίδα μάνα» η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το σπίτι του γιου της στο Λονδίνο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει η Τατιάνα Στεφανίδου πριν μερικούς μήνες στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day.

«Προσαρμοστήκαμε, όπως κάνουμε πάντα. Έχω συνηθίσει, είμαι 27 χρόνια στην τηλεόραση, στον 28ο μπαίνω. Δεν είχα τόσο άγχος, όσο πέρσι. Όταν έχεις συνεργαστεί με κάποιους ανθρώπους, μπορεί να αλλάζει και αναπροσαρμόζεται λίγο το κόνσεπτ αλλά πάντα το άγχος είναι μικρότερο.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν αδιάφορος: Οι άγνωστες λεπτομέρειες στη γνωριμία με την Τατιάνα Στεφανίδου

Η εκπομπή είναι η ενημέρωση που κάναμε πέρσι με μία πιο κοινωνική σφραγίδα. Βάλαμε το κομμάτι της προσωπικής συνέντευξης. Η εκπομπή είναι πιο μικρή σε διάρκεια και είναι μεσημέρι. Η επικαιρότητα έχει ήδη παρουσιαστεί και καταγραφεί από το πρωί μέχρι εκείνη την ώρα. Εκεί πια θα πρέπει να δώσεις το παρασκήνιο, την αποκάλυψη, την είδηση…

Δεν πιστεύω στα γούρια. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε τα θέματα και συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε, και με τα παιδιά, θα συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

«Λιώνει» για το γιο της

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και για τα παιδιά της. «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν. Η Λυδία φέτος θα δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, κατευθύνεται προς τα οικονομικά. Είμαστε κολλητές, αυτοκόλλητες!».

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Νικόλα Ευαγγελάτου στο Λονδίνο:

Λονδίνο σπίτι γιου Τατιάνα Στεφανίδου

Λονδίνο σπίτι Νικόλα ευαγγελάτου

Νικόλας Ευαγγελάτος λονδίνο

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share