Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χτύπησαν τατουάζ την «δαιμόνια» Αγγελική Νικολούλη: Ο «τρελός» θαυμαστής που το τόλμησε (Video)

Η δημοσιογράφος έχει μεγάλο fan club

23 Μαΐου 2022 11:03
Χτύπησαν τατουάζ την «δαιμόνια» Αγγελική Νικολούλη: Ο «τρελός» θαυμαστής που το τόλμησε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και χρόνια, η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της "Φως στο Τούνελ” έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές. Πλέον, χάρη και στις αποκαλύψεις της στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, η λατρεία του κόσμου στο πρόσωπό της έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, με έναν θαυμαστή της να παίρνει την απόφαση και να "χτυπά” τατουάζ στο μπράτσο του τη "δαιμόνια” δημοσιογράφο.

Δείτε επίσης: Γυναικάρα η Αγγελική Νικολούλη: Η δίαιτα της παρουσιάστριας για να φορά μπικίνι το καλοκαίρι

Την φωτογραφία του φανατικού "θαυμαστή” με την Αγγελική Νικολούλη-τατουάζ στο χέρι του ανέβασε στούντιο τατουάζ, με βίντεο που αναρτήθηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Μάλιστα, πέρα από το ίδιο το τατουάζ , εντύπωση κάνει και η ηχητική επένδυση του βίντεο, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει μια από τις πιο διάσημες ατάκες που η ακούραστη δημοσιογράφος έχει πει στην επιτυχημένη της εκπομπή "Φως στο Τούνελ”: "Φιλάκια. Έχω πρόβλημα εγώ; Διπλά φιλάκια και τώρα διαλειμματάκι για να μην το ανοίξω”.

Δείτε το βίντεο με το τατουάζ της Αγγελικής Νικολούλη:

Ξέσπασμα Αγγελικής Νικολούλη: «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Άγριο πολύ...»

Με την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου από τον Πύργο, ξεκίνησε την εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη χθες το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο πριν περάσει και στην υπόθεση της Πάτρας, ένιωσε την ανάγκη να πει μερικά πράγματα για τον τρόπο που κάποιοι έχουν διαχειριστεί το θέμα.

«Την έρευνα που ήταν να κάνει η εκπομπή την έκανε, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αν υπάρχει σημαντικός λόγος επανερχόμαστε στη δημοσιότητα αλλά όχι με παραπληροφόρηση και κουτσομπολιό… αυτά είναι απαράδεκτα. Να μιλάμε μέσα από τη δουλειά μας γιατί έχουν χαθεί τρία παιδιά», είπε και συνέχισε ξεσπώντας στον «αέρα» της εκπομπής της.

Αγγελικής Νικολούλη

«Ενώ έχουμε επιστήμονες να κάνουν έρευνες ξαφνικά όλοι έγιναν ερευνητές και ειδικοί. Υπάρχει και έλλειψη σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη. Πρέπει κι εμείς οι δημοσιογράφοι να ξέρουμε πού σταματάμε, δεν θέλω να κάνω την ειδική αλλά νομίζω έχουμε ξεφύγει! Δεν είναι όλα για τα νούμερα. Τι είναι αυτά τα πράγματα, λίγο σεβασμό και στα νεκρά παιδάκια. Για φανταστείτε να είναι και τα τρία από το χέρι της μάνας ε; Άγριο πράγματα, πολύ άγριο», είπε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share