Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τον έχασε στα 2.5 και δεν τον λησμόνησε ποτέ: Αυτός ήταν ο πατέρας της Ελένης Μενεγάκη (photos)

Η συγκινητική εξομολόγηση της παρουσιάστριας

23 Μαΐου 2022 09:13
Τον έχασε στα 2.5 και δεν τον λησμόνησε ποτέ: Αυτός ήταν ο πατέρας της Ελένης Μενεγάκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη από πολύ νωρίς γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής, μιας και από τότε, που ήταν μόλις 2.5 ετών, χρειάστηκε να μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, ο οποίος έφυγε τότε από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια, πρόσφατα, προχώρησε σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση για τη δική της παιδική ηλικία και πώς η απουσία του πατέρα της επηρέασε τη ζωή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν συνεργάτης της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη ότι ο μπαμπάς του ήταν ναυτικός κι έλειπε 7 με 8 μήνες κάθε χρόνο. «Μέσα από τη μητέρα μου δεν ένιωσα ποτέ ότι έλειπε ο μπαμπάς. Μου μιλούσε γι’ αυτό, τον παίρναμε μαζί τηλέφωνο, περιμέναμε μαζί το τηλέφωνό του κι όλα αυτά», σημείωσε.

Μενεγάκη πατέρας μικρή

Μενεγάκη πατέρας

Η εξομολόγηση της Μενεγάκη για τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια, που κατάφερε με τα χρόνια να πετύχει και οικονομικά, τότε έκανε μία σπάνια αναφορά στην απώλεια του πατέρα της. Η Ελένη Μενεγάκη έχασε τον μπαμπά της όταν ήταν μόλις 2,5 ετών. «Θα σου πω κάτι που κι εγώ πολύ μεγάλη το κατάλαβα. Με ρωτούσαν μεγάλη όταν ήμουν, 25 χρονών, αν αισθάνθηκα την απουσία του πατέρα μου που είχε πεθάνει. Τους είχα πει γιατί αυτή είναι σε πρώτο επίπεδο η απάντηση “Πώς θα σου λείψει κάποιος αν δεν τον έχεις ζήσει;“», σημείωσε αρχικά.

«Εγώ τον είχα χάσει 2,5 χρονών. Στην πορεία κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια, απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Όταν σου λένε “σου έλειψε;”, εγώ έλεγα ότι δεν με στενοχωρεί κάτι που δεν το έχω, γιατί δεν το είχα και ποτέ, αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσω. Δεν είναι όμως αυτή η απάντηση», συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη.

«Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω τι σημαίνει παρουσία και απουσία. Όλοι προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα», εξήγησε. Στη συνέχεια συμφώνησε με όσα είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το κενό του γονιού που παραμένει και «δουλεύει» ακόμα κι όταν δεν το καταλαβαίνει το παιδί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share