Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χειρότερα από ποτέ η Βασίλισσα Ελισάβετ: «Φωτιά» στα σενάρια βάζει η απουσία της από σημαντική εκδήλωση!

Για πρώτη φορά στα 70 χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο, θα λείπει

22 Μαΐου 2022 21:24
Χειρότερα από ποτέ η Βασίλισσα Ελισάβετ: «Φωτιά» στα σενάρια βάζει η απουσία της από σημαντική εκδήλωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα συμμετέχει στον χαιρετισμό, στο πλαίσιο της παρέλασης Trooping the Colour τον ερχόμενο μήνα, για πρώτη φορά μετά από 70 χρόνια, καθώς συνεχίζει να αναθέτει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της στα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στο παλάτι: Λιποθύμησε η Βασίλισσα Ελισάβετ! Η Νταϊάνα προσπάθησε να σκοτώσει την...

Σύμφωνα με την παράδοση, στις 2 Ιουνίου, η βασίλισσα παρίσταται στη στρατιωτική παρέλαση, που διοργανώνεται προς τιμήν της και δέχεται τον χαιρετισμό που της απευθύνουν οι επικεφαλής των βασιλικών στρατευμάτων.

Ωστόσο, εφέτος, στην εκδήλωση θα την εκπροσωπήσουν ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέμπριτζ και η πριγκίπισσα Αν.

Η παρέλαση Trooping the Colour θα σημάνει την έναρξη των τετραήμερων εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Η ίδια η 96χρονη βασίλισσα ελπίζει να καταφέρει να δώσει το “παρών” σε μέρος της τελετής. Παραδοσιακά, η βασίλισσα ήταν πάντα παρούσα στην παρέλαση και ήταν εκείνη που δεχόταν τον χαιρετισμό σε κάθε τελετή στα 70 χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο. Μετά τον βασιλικό χαιρετισμό, εκείνη επιθεωρεί τα στρατεύματα.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, αξιωματούχοι των Ανακτόρων σκέφτονται το ενδεχόμενο η βασίλισσα να μεταφερθεί με άμαξα από το Μπάκιγχαμ, ώστε να επιθεωρήσει σε μία σύντομη τελετή τα στρατεύματα προτού ανέβει στο μπαλκόνι των Ανακτόρων μαζί με τα λοιπά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Εναλλακτικά, η βασίλισσα μπορεί να εμφανιστεί στο μπαλκόνι μόνο μετά το τέλος της τελετής, ώστε να μην αναγκαστεί να παραμείνει αρκετή ώρα όρθια.

Η βασίλισσα επιλέγει να δίνει το “παρών” σε ελαφρές υποχρεώσεις που δεν απαιτούν πολύωρη ορθοστασία ή πολύ περπάτημα, καθώς, όπως έχουν ανακοινώσει και τα Ανάκτορα, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Πρόσφατα έκανε τρεις δημόσιες εκδηλώσεις, με το κοινό να χαίρεται ιδιαίτερα που είδε τη βασίλισσά του ευδιάθετη και κυρίως όρθια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share