Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ερωτευμένη όσο ποτέ η Μυριέλλα Κουρεντή - Έχει γείρει στον ώμο του...

Δεν κρύβεται ο έρωτας!

22 Μαΐου 2022 21:14
Ερωτευμένη όσο ποτέ η Μυριέλλα Κουρεντή - Έχει γείρει στον ώμο του...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία με τον John Λύγνο δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο instagram η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η ηθοποιός που συμμετείχε στο Survivor είδε την προσωπική της ζωή να μπαίνει στο στόχαστρο από πολύ νωρίς καθώς το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη και η ιδιαίτερη σχέση που είχε αφήσει εκτός παιχνιδιού με τον John Λύγνο προκάλεσαν έντονα σχόλια. Όσο καιρό δε, παρέμενε στον Άγιο Δομίνικο μιλούσε με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της John ενώ και εκείνος τη στήριζε συνεχώς με τον τρόπο του.

μυριελλα-κουρεντη

Μάλιστα, ο John Λύγνος ήταν και εκείνος που την περίμενε στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Όσο για τη σχέση τους, η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους δηλώνοντας, “Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

Εκ τότε, οι δυο τους συνεχίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί ενώ σήμερα η Μυριέλλα Κουρεντή δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και μια κοινή τους φωτογραφία.

μυριελλα-κουρεντη

Survivor 5: «Τεμπέλης και άχρηστος...» - Καταπέλτης για τον Βαλάντη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Μπορεί και οι δύο να έχουν φύγει εδώ και καιρό από το Survivor 5, αλλά φαίνεται πως ο Βαλάντης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξακολουθούν να μην έχουν καλές σχέσεις, κάτι που αποκαλύπτεται ξεκάθαρα από το δεύτερο.

Στο πλατό του After Dark και στο εξομολογητήριο του, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται ονόματα που θα συζητηθούν και ιδιαίτερα αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 23:00 καλωσορίζει τον Κωστή Σαββιδάκη, τον Αλέξανδρο Καλπακίδη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, και η αλήθεια είναι πως έχουν να μας πουν πολλά!

Survivor 5: Η εξομολόγηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και η νέα επίθεση στον Βαλάντη

Ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μιλάνε για το πώς αντιμετώπισαν τη μεγάλη επιτυχία της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν και περιγράφουν πώς οι «Άγριες Μέλισσες» επαναπροσδιόρισαν τη μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση. Διανύοντας τον τελευταίο κύκλο της σειράς, θα αποκαλύψουν στον Θέμη τις εξελίξεις του;

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ο παρουσιαστής υποδέχεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος μιλάει για όλους και για όλα, βλέποντας σιγά σιγά όλους τους πρώην συμπαίκτες του. Νοσταλγώντας τις μέρες του στο Survivor, ο Λάμπρος περιγράφει στον Θέμη την εμπειρία του, μιλάει για τη φιλία του με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ σχολιάζει χωρίς ενδοιασμούς τους πρώην συμπαίκτες του στο αγαπημένο παιχνίδι, «Δάγκωσε τη Γλώσσα σου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share