Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νικολέτα Ράλλη: Την είπε «άγρια» στην Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Δεν είμαι χαζή...» (Video)

Τι συνέβη;

22 Μαΐου 2022 16:45
Νικολέτα Ράλλη: Την είπε «άγρια» στην Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Δεν είμαι χαζή...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη έκανε δηλώσεις η Νικολέττα Ράλλη μετά το κόψιμο της εκπομπής της στο Open.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κλείνει τα 40, αλλά μοιάζει με 20αρα - Η αποθέωση από την Κατερίνα Καινούργιου

«Η αλήθεια είναι ότι όταν το Open επέστρεψε στην κανονική ροή του, γιατί είχε συνέχεια ειδήσεις όσον αφορά στον πόλεμο, εγώ θεωρούσα ότι θα ξεκινήσουμε μαζί με τις άλλες εκπομπές. Δεν το είδα να γίνεται… Όσον αφορά στην παραγωγή δεν είχα καμία ενημέρωση, πολλές φορές δεν μου σήκωναν και το τηλέφωνο ή μου έλεγαν “θα σου πούμε”. Ε θα δούμε μία, θα δούμε δύο εντάξει. Το ένιωθα, δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν δεν ξεκινήσαμε μαζί με τις υπόλοιπες εκπομπές. Τακτοποιήθηκα οικονομικά με μια μικρή καθυστέρηση» σχολίασε η Νικολέττα Ράλλη για το κόψιμο της εκπομπής της.

Για τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πως αν κάποια είναι επιλεκτική δε θα παρουσίαζε αυτή την εκπομπή που βασίζεται στις διαφημίσεις, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν γίνεται να μην έχει μια εκπομπή εμπορική τοποθέτηση για να βγει στον αέρα. Από πού θα έρθουν τα λεφτά να πληρωθούμε όλοι μας; Αυτό είναι γεγονός! Δεν είμαι χαζή. Ήξερα ότι το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να κάνει ζημιά σε μια εκπομπή. Μπορεί όμως να κάνει μεγαλύτερη ζημιά όταν διαπίστωσα, γιατί δεν το γνώριζα ότι πέρα από τα 15 λεπτά τηλεμάρκετινγκ που βάζουμε διάλειμμα και κολλάει με διαφημίσεις και μετά ξαναδιαφημίζω αυτό το προϊόν δεν το ήξερα».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share