Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα είπε όλα η Ρένα Μόρφη: Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της - «Η ζωή μου μετά το παιδί είναι...» (Video)

«Προσπάθησα να είμαι πολύ διακριτική...»

22 Μαΐου 2022 15:59
Τα είπε όλα η Ρένα Μόρφη: Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της - «Η ζωή μου μετά το παιδί είναι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη Ρένα Μόρφη το περσινό καλοκαίρι ήταν πολύ ξεχωριστό καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «DOT» και μίλησε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της.

Δείτε επίσης: Ελάχιστοι το ξέρουν: Αυτός ήταν ο τελευταίος σύντροφος της Ρένας Μόρφη πριν από το γάμο με τον Ορέστη Φαληρέα

«Η μητρότητα καινούργια όπως είναι για όλους τους γονείς. Είναι πρωτόγνωρο. Προσπάθησα να είμαι πολύ διακριτική και στην εγκυμοσύνη. Κάπως είμαι ακόμα λίγο αμήχανη με το θέμα. Αισθάνομαι ότι δεν έχω τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου. Η πολύ νέα γενιά έχει μία επαφή με τη δημόσια ζωή που εμείς δεν την είχαμε και δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό. Μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ», είπε.

«Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να ηχογραφήσω κάτι με τη γιαγιά μου», πρόσθεσε εξηγώντας ότι από εκείνη προήλθε το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο.

Τέλος, η Ρένα Μόρφη αναφερόμενη στον σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα, που προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, είπε:

«Στη αρχή υπήρχε η φοβία γιατί υπάρχει μία νόρμα ότι μόλις γίνεται κάτι τέτοιο όλοι πλακώνονται. Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο και πιο ωραίο για τον δικό μου χαρακτήρα να έχω κοινά και να μιλάω την ίδια γλώσσα. Ειδικά στις κακουχίες που είχαμε στις περιοδείες. Ο γάμος μας μαθεύτηκε 4 χρόνια μετά και πάλι κατά λάθος».

Δείτε όσα δήλωσε:

Η αποκάλυψη της Ρένας Μόρφη για τον πρώην σύντροφό της

«Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είμαι με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με την μουσική. Κάποτε ήμουν σε σχέση με έναν αρχιτέκτονα, αλλά δεν γινόταν. Οι περιοδείες είναι τόσο εξοντωτικές, που ήταν τόσο υπέροχο που είχα τον άνθρωπό μου αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Ορέστης Φαληρέας είναι από τους ελάχιστους Έλληνες παραγωγούς με τόσο μεγάλο ταλέντο αυτήν τη στιγμή. Οτιδήποτε πιάνει, γίνεται χρυσός.

Ο Ορέστης Φαληρέας είναι παραγωγός των δίσκων μου. Έχει ενδυναμώσει τη σχέση μου με το συγκρότημα. Την έχει κάνει πιο δημιουργική», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ρένα Μόρφη, στον ραδιοφωνικό σταθμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share