Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εικόνα σοκ: Με μπαστούνι ο Πασχάλης Τερζής σε σπάνια εμφάνιση στη Χαλκιδική!

Να' ταν τα νιάτα δυο φορές...

22 Μαΐου 2022 14:40
Εικόνα σοκ: Με μπαστούνι ο Πασχάλης Τερζής σε σπάνια εμφάνιση στη Χαλκιδική!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να έχει "φύγει" από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σε κάθε εμφάνισή του δεν μαγνητίζει όλες τις κάμερες;

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται κυρίως μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, όπου περνά ποιοτικά το χρόνο.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Πασχάλη Τερζή: Αυτός είναι ο λόγος που δε θα επιστρέψει στο τραγούδι

Χτες, ο Πασχάλης Τερζής έδωσε το παρών σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής. Μια φωτογραφία που μας προβλημάτισε καθώς μπορεί να δείχνει υγιέστατος, αλλά κυκλοφορούσε με μαγκούρα! Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

μπαστούνι Πασχάλης Τερζής

Οριστικό τέλος για τον Πασχάλη Τερζή (Video)

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, στον οποίο είναι αφιερωμένο και το αποψινό «Σπίτι με το MEGA», που «έρχεται» στις 22.00. Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για τον Πασχάλη Τερζή.

Αναφερόμενος στις μεγάλες συνεργασίες που έχει κάνει, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε ότι «Όταν ξεκίνησα να γράφω έκανα το πρώτο τραγούδι και το ένα έφερε το άλλο. Ο Σταμάτης Γονίδης μου έφερε τη συνεργασία με το Νίκο Κουρκούλη. Ο Κουρκούλης έφερε την Πέγκυ Ζήνα, η Ζήνα τον Αντώνη Ρέμο και ο Ρέμος τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Όταν κάνεις επιτυχία όλοι σε αναζητούν και θέλουν να πάρουν τραγούδι από εσένα».

«Πολλά είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια, ένα από αυτά είναι και το “Αν είσαι ένα αστέρι” που έκανε μεγάλη επιτυχία. Το “Μόνο μη μου πεις πως με αγαπάς” του Αντώνη Ρέμου, το “Φεύγοντας” του Πασχάλη Τερζή», είπε για τα τραγούδια του που ξεχωρίζει.

Μιλώντας για τον Πασχάλη Τερζή και την απουσία του από τη δισκογραφία, ο ίδιος ανέφερε ότι «Ο Πασχάλης Τερζής λείπει από τη δισκογραφία. Πριν λίγες ημέρες είχα πάει σπίτι του και τραγουδήσαμε και χαρήκαμε όλοι. Το τραγούδι είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει οριστικά για τον Πασχάλη Τερζή, όπως μας είπε».

«Είχα προσπαθήσει να στείλω ένα τραγούδι στη Eurovision, αλλά απέτυχα. Γράψαμε ένα τραγούδι για την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά επέλεξαν τον Αγάθωνα», περιέγραψε.

Σχολιάζοντας, ακόμα, τους τσακωμούς καλλιτεχνών για το… όνομα στη μαρκίζα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε ότι «Μετά από δύο χρόνια χωρίς δουλειά ακόμα τσακώνονται οι καλλιτέχνες για το όνομα. Θεωρώ ότι είναι λάθος να μαλώνουν για λεπτομέρειες».

Σχετικά, τέλος, με το αποψινό αφιέρωμα του MEGA στην καλλιτεχνική του πορεία, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε «Ευχαριστώ το MEGA, το αφιέρωμα αυτό είναι ίσως ό,τι μεγαλύτερο έχω κάνει στην οθόνη».

Δείτε όσα δήλωσε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share