Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξανά στις «επάλξεις» ο Γιάννης Μπέζος - Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει

Πού θα τον δούμε;

22 Μαΐου 2022 12:53
Ξανά στις «επάλξεις» ο Γιάννης Μπέζος - Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Του χρόνου δεν θα είμαι στην τηλεόραση, ο κόσμος βαριέται να με βλέπει» έχει πει πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος και με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε πως την επόμενο σεζόν δεν θα συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Δεν μπορώ να πω...» - Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε δημόσια για τη συμμετοχή στο ριάλιτι

Αυτό φαίνεται όμως τελικά δεν θα ισχύσει. Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφερθεί πριν μερικές μέρες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, ο Γιάννης Μπέζος, την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά όχι ως ηθοποιός αλλά σε ρόλο παρουσιαστή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, θα δούμε τον ηθοποιό τη νέα σεζόν σε ρόλο παρουσιαστή, για πρώτη φορά στην καριέρα του στο κανάλι του Open. «Είναι σε τελικές συζητήσεις, έχει σχεδόν κλειδώσει η συμφωνία. Θα τον δούμε να παρουσιάζει βραδινή μουσική εκπομπή με παρεΐστικη διάθεση και διάφορες θεματικές», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

«Ήταν πρόβλημα του Γιάννη Μπέζου...» - Τον «κάρφωσε» πασίγνωστος ηθοποιός

Τα δικά του «καρφιά» για τον Γιάννη Μπέζο έριξε πασίγνωστος ηθοποιός, κατονομάζοντάς τον ως υπεύθυνο για το πρόωρο τέλος ιστορικής σειράς, με γνωστό παραγωγό επίσης να ρίχνει τα «πυρά» του.

Συγκεκριμένα, συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Γιάννης Σαββιδάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την επιτυχημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Τα λόγια του Γιάννη Σαββιδάκη για το «Της Ελλάδος τα παιδιά» και τον Μπέζο

«Η πρώτη μου επαφή με το ευρύ κοινό ήταν στη Eurovision με τη Φανή Πολυμέρη. Τραγουδήσαμε για λογαριασμό της Κύπρου. Πήραμε την 11η θέση. Την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει η Celine Dion και τραγούδησε μπροστά μας. Τότε έρχονταν τα γράμματα των θαυμαστριών με τις σακούλες και τα απαντούσα όλα. Έγραφα τις αφιερώσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είπε στη συνέχεια για τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»: «Από τη σειρά θυμάμαι ότι ήταν ένα χάος στα γυρίσματα. Υπηρετούσα τότε στο ναυτικό. Με βοηθούσε ο διοικητής μου για τα γυρίσματα, μου έδινε κάποιες άδειες, γιατί έβλεπε ότι υπάρχει μια καριέρα. Πήγαινα και κοιμόμουν στους θαλάμους με τα κρεβάτια που φαίνονται στη σειρά. Περάσαμε πολύ ωραία με τον Κώστα Ευριπιώτη. Ήταν από τους πιο αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους. Τον έχω χαρακτηρίσει “μπαξέ”.

Έβαλα πάρα πολλά δικά μου στοιχεία στη σειρά. Ο Γιάννης Μπέζος με ρωτούσε πολλές φορές “εδώ, τι να κάνουμε;”. Το χριστουγεννιάτικο γύρισμα έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου. Έκανα έναν τραγουδιστή, φορούσα καμπάνες κοτλέ. Δε θα ξεχάσω τις βλακείες που έκανα και το πώς πέρασε αυτό στον κόσμο.

Δεν ξέρω γιατί διακόπηκε η σειρά. Ήταν θέμα παραγωγής και Γιάννη Μπέζου. Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά. Ήταν σαν να ξεκινούσαν τα Φιλαράκια και να σταματούσαν τη δεύτερη σεζόν. Πιστεύω ότι η σειρά θα μπορούσε να έχει το εκτόπισμα που έχουν τα Φιλαράκια. Μετά το τέλος της σειράς, ήρθαν τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν τις αποδέχτηκα. Απέρριψα τρεις τουλάχιστον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share