Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα κάνω παιδί για να...» (Video)

Τι αποκάλυψε;

22 Μαΐου 2022 12:40
Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα κάνω παιδί για να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε οριστικά στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, όντας ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε τελευταία του συνέντευξη.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στο τεύχος της Ιανουαρίου για τη Vogue, επισημαίνοντας πως δε θα υιοθετήσει παιδί μόνο και μόνο για τη σεξουαλικότητά του, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει παράλληλα το τέλος του στον ΣΚΑΪ.

«Θέλεις να αποκτήσεις δικό σου παιδί» τον ρωτούν στη συνέντευξη με τον ίδιο να απαντά πως «είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει μεταξύ άλλων πως «οι Ελληνίδες παρουσιάστριες, κατά την άποψή μου, δεν έχουν όλες στυλ. Βρίσκω πολύ φορτωμένες συνήθως τις κυρίες της πρωινής ζώνης. Από την άλλη, καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να φορέσει κάτι που θα του φτιάξει τη διάθεση».

Η απάντηση για το αν θα ήθελε παιδί

Σε ερώτηση για το αν θέλει να αποκτήσει παιδί απαντά: «Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του».

«Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου», δηλώνει ακόμη ο παρουσιαστής στη Vogue Greece.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share