Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα ο Στέφανο Σαρτίνι: «Με τη Ρούλα Κορομηλά ήμασταν σαν...» (Video)

Τι είπε για τα παλιά χρόνια της τηλεόρασης;

22 Μαΐου 2022 11:06
Τα αποκάλυψε όλα ο Στέφανο Σαρτίνι: «Με τη Ρούλα Κορομηλά ήμασταν σαν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναδρομή στο Μπράβο με τη Ρούλα Κορομηλά έκανε το Πάμε Δανάη πριν μερικούς μήνες μέσω της ενότητας Vintage Stories κι ο Στέφανο Σαρτίνι θυμήθηκε στιγμιότυπα της εκπομπής, που έγραψαν ιστορία.

«Στην πρεμιέρα είχα πολύ άγχος. Θυμάμαι τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε επίσης: «Τον ερωτεύτηκα αλλά...» - «Καρφιά» της Ρούλας Κορομηλά για το διαζύγιο με τον Νάσο Γαλακτερό

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ ήρεμη και γλυκιά. Μου έκανε εντύπωση. Από το Μπράβο πέρασαν πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Μαντόνα και ο Αντόνιο Μπαντέρας», ανέφερε ο Στέφανο Σαρτίνι σχετικά με κάποια από τα λαμπερά πρόσωπα που βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Μπράβο».

«Θυμάμαι που είχε έρθει ένας μάγος που έπαιζε με φωτιές. Χύθηκε κάτι σαν βενζίνη στο πλατό και γλίστρησε μια χορεύτρια.

Όλο το μπαλέτο έφυγε από τη σκηνή», αναφέρει σχετικά με τα ευτράπελα του σόου.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την πρόταση γάμου στον αέρα: «Η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά ήταν αληθινή, η Καίτη Γαρμπή δεν ήξερε τίποτα», εξήγησε ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Με τη Ρούλα Κορομηλά όπως ήμασταν τότε, ήμασταν σαν ένα ηφαίστειο», ανέφερε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι είχε δώσει «μάχη» για να είναι η Ρούλα Κορομηλά η παρουσιάστρια του σόου.

Δείτε όσα δήλωσε:

Τα λόγια του Γαλακτερού και η «μπηχτή» της Ρούλας

Ο πρώην καλοθοσφαιριστής ήταν εκείνος που τότε μετά το χωρισμό του από τη δημοφιλή παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη, όπου και είχε μιλήσει για τους λόγους που οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

Συγκεκριμένα σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

Η Ρούλα Κορομηλά, όμως, είχε ρίξει το «καρφί» της στο «Ενώπιος Ενωπίω», λέγοντας πως «ο Γαλακτερός ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Παντρευτήκαμε, περάσαμε κάποιες στιγμές ωραίες και θέλω να ‘ναι κι αυτός καλά. Ερωτεύτηκα στη ζωή μου, αλλά είμαι άνθρωπος που πλήττω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share