Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο

Πώς μοιράστηκε η περιουσία;

22 Μαΐου 2022 10:00
Γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάνω από 20 χρόνια γάμου ένωναν τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Αθηνά Τσιλύρα, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να πάρει διαζύγιο.

Δείτε επίσης: Τα αποκάλυψε όλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δίνω στο γιο μου 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από...»

Σύμφωνα με το Χάι, η Αθηνά Τσιλύρα θα παίρνει κάθε μήνα ένα ποσό για διατροφή, το οποίο δεν είναι μικρό. «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό το» εξήγησε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

παπαδόπουλος τσιλύρα

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αποκτήσει και μεγάλη ακίνητη περιουσία και το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο. Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του, αφού του έκανε το μεγαλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από τον γιο τους.

Τόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όσο και η Αθηνά Τσιλύρα ήθελαν το διαζύγιο αν είναι συναινετικό, αφού δεν επιθυμούσαν να έχουν εντάσεις και προστριβές.

«Το τελευταίο που ήθελαν ήταν να μαλώσουν για τα περιουσιακά τους στοιχεία, γι’ αυτό και ότι έγινε ήταν σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης» κατέληξε ο ίδιος άνθρωπος.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου εδώ και περίπου έναν χρόνο τραβούν πλέον ξεχωριστούs δρόμουs.

Τι και αν σε κάθε τουs κοινή δημόσια εμφάνιση φαίνονταν απόλυτα ταιριαστοί, με πολλούς να ισχυρίζονται πωs δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά τηs εκκλησίας, τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Δείτε επίσης: "Πάσχω από..." - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Το ζευγάρι χώρισε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Παπαδόπουλος Κοτσαηλίδου

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το παρασκήνιο του χωρισμού

Καθ’ όλη τη διάρκεια τηs κοινήs τους διαδρομήs, ο Σπύροs και η Νικολέτα κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλούς τόνουs στην προσωπική τους ζωή, αφού πάντα ήθελαν να απασχολούν το κοινό μόνο μέσα από τους ρόλους τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος και διακριτικός.

Το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε πριν από μερικούς μήνες ωστόσο η εξέλιξη αυτή έγινε πρόσφατα γνωστή. Ανάμεσά τους δεν υπήρξαν ούτε συγκρούσεις και καυγάδες, αντίθετα ο ένας εξακολουθεί να σέβεται και να εκτιμά τον άλλον.

«Διατηρούν άριστες σχέσεις κρατώντας σα φυλακτό τα όσα έζησαν μαζί» φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν το παρασκήνιο και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μετά από 10 χρόνια, ο Σπύρος και Νικολέτα προτίμησαν να χαράξουν ξεχωριστή πορεία, ανοίγοντας ο καθέναs τουs ένα νέο κεφάλαιο. Ο έναs νοιάζεται και ενδιαφέρεται για τον άλλον και πλέον είναι δυο καλοί φίλοι.

Στόχοs τουs είναι τα media να σεβαστούν την εξέλιξη αυτή στιs ζωέs τουs, μιαs και οι ίδιοι δεν σκοπεύουν να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες από τα όσα συνέβησαν μεταξύ τουs. Σε πρόσφατη πάντωs συνέντευξή του, όταν ο 65xpovos ηθοποιόs και παρουσιαστήs ρωτήθηκε για το αν ο άνθρωποs είναι μονογαμικό ον απάντησε «Όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share