Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη-σοκ από Αθερίδη για Σεργιανόπουλο: «Έπινε πολύ - Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχατα...» (Video)

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

22 Μαΐου 2022 09:49
Αποκάλυψη-σοκ από Αθερίδη για Σεργιανόπουλο: «Έπινε πολύ - Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχατα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοιχτά μίλησε για ακόμη μία φορά ο Θοδωρής Αθερίδης για το πρόβλημα του αλκοολισμού το οποίο και αντιμετώπισε με επιτυχία.

"Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος. Δεν έπαιρνα ούτε καν τα αντιβιοτικά που μπορεί να μου έγραφε ο γιατρός. Το αλκοόλ ήταν κοινωνικά αποδεκτό. Όταν αυτό με έναν ωραίο τρόπο σε χαλαρώνει, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να την πατήσεις" είπε χαρακτηριστικά στο Mega και την εκπομπή "Πάμε Δανάη".

Δείτε επίσης: Πολύ πριν τον Αθερίδη: Με αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό ήταν ζευγάρι για 3 χρόνια η Σμαράγδα Καρύδη!

"Είχα κρίσεις πανικού και με το αλκοόλ χαλάρωνα. Έκανα αγχόλυση. Δεν θα είχα γίνει αλκοολικός αν η αγχώδης ψυχονεύρωση που έχω εμφανιζόταν παρωδικά, αλλά με έλουζε και για να φύγει έπινα", πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, μίλησε για τον καλό του φίλο, Νίκο Σεργιανόπουλο και την απόφασή του να μην τον βλέπει καθώς φοβόταν μήπως ξανακυλήσει στο αλκοόλ, αφού όπως δήλωσε και ο Σεργιανόπουλος έπινε πολύ.

"Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε, η Ελένη Γκασούκα και μου είπε "σφάξανε τον Νίκο”. Ήταν μεγάλο σοκ. Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1989 σε θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 για να μην ξαναπέσω στο αλκοόλ, αντί να βγάλω αυτόν από εκεί. Ο Νίκος έπινε πάρα πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχατα. Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει" ανέφερε.

"Όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του, ενώ σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις γιατί θα σπάσει. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν βρισκόμασταν από κοντά. Τον απέφευγα για να μην ξανακυλήσω εγώ στο αλκοόλ και του το είχα πει κιόλας" σημείωσε.

"Δεν τον πείραζε αυτό, ούτε είχα ενοχικό σύνδρομο. Η ψυχή του ήταν ζεστό ψωμί. Δεν είχε έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ήταν ένας τρόπος να διαβάζει την πραγματικότητα, ότι θα φάει γκολ από τα αποδυτήρια και ότι το ματς δεν γυρίζει. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα" υποστήριξε ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share