Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Ηλία Ψινάκη!

Όσα αποκάλυψαν για τη μέρα που πέθανε ο Φρέντυ Γερμανός

21 Μαΐου 2022 18:04
Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Ηλία Ψινάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού. Με αφορμή την αυριανή του εμφάνιση στο X-Factor, ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο πλατό του “Καλύτερα δε γίνεται” και μέσα σε όλα όσα είπαν, αναφέρθηκαν και στον Φρέντυ Γερμανό που υπήρξε καλός του φίλος.

Δείτε επίσης: Θέλει να το ξεχάσει: Όταν η Ρούλα Κορομηλά έκραξε δημόσια τη Ναταλία Γερμανού

Πιο αναλυτικά, με αφορμή τη σημερινή επέτειο από τον θάνατο του πατέρα της Ναταλίας Γερμανού, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εκείνη τη μέρα, ο Ηλίας Ψινάκης είχε τηλεφωνήσει στον τότε σύζυγό της Πέτρο Ίμβριο για να δει πως είναι. Όταν ο Ηλίας Ψινάκης έμαθε πως η παρουσιάστρια δεν ήταν καλά, πήρε τον Σάκη Ρουβά και πήγε στο σπίτι της.

Μάλιστα, η Ναταλίας Γερμανού αποκάλυψε πως ο Ηλίας Ψινάκης έμεινε μαζί της μέχρι το πρωί μέχρι να καταφέρει να την κάνει να γελάσει και αυτό είναι κάτι που της έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη της.

«Ήταν ένα βράδυ...» - Έτσι ξεκίνησαν και έμειναν 16 χρόνια μαζί Σάκης Ρουβάς και Ηλίας Ψινάκης

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Ηλίας Ψινάκης είχαν μια σχέση ζωής για περίπου 16 χρόνια, με το όνομα και των δύο να «εκτοξεύεται» και τη γνωριμία τους να γίνεται σχεδόν συμπτωματικά.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται στην Κέρκυρα όταν και τον ανακάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είχε πάει να το δει στο κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον Δάκη, την Έλενα Ναθαναήλ και τον Τάσο Μητρόπουλο. Εκεί ήταν που του πρότεινε να τον πάρει μαζί του στην Αθήνα και να τον βοηθήσει στην καριέρα του. Τον Σάκη όσοι τον ήξεραν τον χαρακτήριζαν… διαόλου κάλτσα. Με ότι και αν καταπιανόταν το έκανε καλά και τα κατάφερνε. Τελικά ήρθε στην Αθήνα και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Έτσι αποφάσισε να τον... μανατζάρει

Ένα βράδυ, μετά την ολιγόλεπτη εμφάνισή του στο «Show Center», ο Ηλίας Ψινάκης και η Ζωή Λάσκαρη τον περίμεναν να τελειώσει για να πάνε όλοι σε ένα πάρτι. Στη διαδρομή, όμως, τράκαραν. Σοβαρά τραυματισμένος ο Ηλίας (είχε σπάσει και τα δύο του πόδια) αναγκάστηκε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κλινήρης.

Ο Σάκης βρισκόταν κάθε μέρα στο σπίτι του για να τον περιποιείται. Εκείνο το διάστημα ισχυροποιήθηκε η φιλία τους και έγιναν αχώριστοι. Μόλις στάθηκε στα πόδια του ο Ηλίας, πήρε με σοβαρότητα την κατάσταση στα χέρια του και για πρώτη φορά ανέλαβε χρέη «κανονικού» μάνατζερ, τοποθετούμενος εσχάτως για δηλώσεις του καλλιτέχνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share