Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μας «κούφανε» η Ρένα Μόρφη: «Μου ζήτησαν να πληρώσω εισιτήριο σε συναυλία μου» (Video)

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια;

21 Μαΐου 2022 15:44
Μας «κούφανε» η Ρένα Μόρφη: «Μου ζήτησαν να πληρώσω εισιτήριο σε συναυλία μου» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε στις κάμερες η Ρένα Μόρφη. Η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της είπε ότι σε δική της συναυλία της ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο. «Συνήθως, εκεί που τραγουδάω μου ζητούν εισιτήριο για να μπω μέσα γιατί δεν με αναγνωρίζουν.

Δείτε επίσης: Ελάχιστοι το ξέρουν: Αυτός ήταν ο τελευταίος σύντροφος της Ρένας Μόρφη πριν από το γάμο με τον Ορέστη Φαληρέα

Πολλές φορές στην επαρχία, κάνουμε την πρόβα -και στην Αθήνα μου έχει συμβεί- μετά βγαίνω να πάρω ένα τσάι, ξαναμπαίνω και μου ζητούν εισιτήριο για να μπω. Τους λέω “τραγουδάω μέσα”. Πάω δίπλα στην αφίσα για να δουν ότι έχω την ίδια ελιά».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε και για αν θα πήγαινε να διαγωνιστεί στη Eurovision, ανέφερε: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στη Eurovision γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το συναίσθημα του διαγωνισμού και του ανταγωνισμού, επειδή δεν έχω αυτοπεποίθηση, όχι για κάποιο άλλο λόγο».

Η αποκάλυψη της Ρένας Μόρφη για τον πρώην σύντροφό της

«Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είμαι με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με την μουσική. Κάποτε ήμουν σε σχέση με έναν αρχιτέκτονα, αλλά δεν γινόταν. Οι περιοδείες είναι τόσο εξοντωτικές, που ήταν τόσο υπέροχο που είχα τον άνθρωπό μου αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Ορέστης Φαληρέας είναι από τους ελάχιστους Έλληνες παραγωγούς με τόσο μεγάλο ταλέντο αυτήν τη στιγμή. Οτιδήποτε πιάνει, γίνεται χρυσός.

Ο Ορέστης Φαληρέας είναι παραγωγός των δίσκων μου. Έχει ενδυναμώσει τη σχέση μου με το συγκρότημα. Την έχει κάνει πιο δημιουργική», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ρένα Μόρφη, στον ραδιοφωνικό σταθμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share