Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σ' αγαπώ πολύ...» - «Κάγκελο» ο Σεφερλής με την τρυφερή εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά σε άλλον άνδρα

Το είπε μπροστά σε όλους

21 Μαΐου 2022 15:08
«Σ' αγαπώ πολύ...» - «Κάγκελο» ο Σεφερλής με την τρυφερή εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά σε άλλον άνδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι πάντοτε εξαιρετικά ενεργή στα social media, με μια εξομολόγησή της σε έναν άνδρα να «παγώνει» άπαντες, σχετικά με όσα του ανέφερε σε ανάρτησή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός δε σταματά να... είναι απασχολημένη, έχοντας έναν εξαιρετικό γάμο με τον Μάρκο Σεφερλή, με τους δύο να είναι και επαγγελματικά απόλυτα επιτυχημένη, αφού ο κωμικός έχει ξεκινήσει νέες παραστάσεις με εξαιρετική ανταπόκριση από το κοινό.

Το κάλεσμα και... η ομολογία της Τσαβαλιά

Η Τσαβαλιά, με τη σειρά της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Ανδρέα Λαγού, με το γνωστό μάγειρα να την φέρνει στο πλευρό του και εκείνη να μην κρύβει την ευγνωμοσύνη της.

«ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! Μια εκπομπή που σου αξίζει και της αξίζεις @lagosandreas Σ’ευχαριστώ για τη φιλοξενία! Είσαι εξαιρετικός οικοδεσπότης! Σ’ αγαπώ παααααάρα πολυυυύ», έγραψε η ίδια στο Instagram.

«Από την Έλενα Τσαβαλιά έχω μάθει...» - Αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό του γάμου τους ο Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι σε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Έλενα Τσαβαλιά, με το γνωστό ηθοποιό να αναφέρεται στο τι σημαίνει η συμβίωσή τους, η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, έχοντας ένα γιο, τον Χάρη, καθώς και το σπουδαιότερο μάθημα, που τους έχει δώσει.

Ο αγαπημένος κωμικός εξήγησε πως υπάρχει ένα στοιχείο, που βασίζεται στην τιμιότητα των δύο και μεταφέρεται στο παιδί τους, θεωρώντας πως είναι και το πιο σημαντικό στην κοινή τους ζωή.

Το πραγματικά σημαντικό στοιχείο που κρατά το γάμο τους

«Αν κάτι αγάπησα στην Έλενα Τσαβαλιά, τη γυναίκα μου, είναι ότι έχει μάθει και στο γιο μας, τον Χάρη, πώς βγαίνει το ψωμί. Ότι στην οικογένεια μας δουλεύουμε, πέφτουμε αλλά οφείλουμε να ξανασηκωθούμε και να προκόψουμε.

Ο Χάρης είναι καλός μαθητής και μας έχει ως πρότυπα. Από εμένα έχει μάθει το ‘’ποτέ μην τα παρατάς’’. Η ζωή δεν είναι ρόδινη, είναι μάχη, αγώνας και οφείλουμε να προσπαθούμε», εξηγεί ο Σεφερλής, με το ζευγάρι να έχει επίσης απαντήσει για την περίπτωση απόκτησης δεύτερου παιδιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share