Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022

Τον έδωσε «στεγνά» η Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό ήταν το πιο περίεργο φλερτ που δέχτηκε στη ζωή της (Video)

Της έπεσε το «σαγόνι» με αυτά που άκουσε

21 Μαΐου 2022 14:10
Τον έδωσε «στεγνά» η Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό ήταν το πιο περίεργο φλερτ που δέχτηκε στη ζωή της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας νεαρός παίκτης του "Ρουκ- Ζουκ" άφησε άφωνη την Ζέτα Μακρυπούλια όταν κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού παιχνιδιού που παρουσιάζει, την φλέρταρε κάνοντάς της "γύπινγκ" όπως χαρακτηριστικά της είπε.

Δείτε επίσης: Πριν από τις πλαστικές και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο νεαρός, περιέγραψε τον εαυτό του ως «γύπα» και θέλησε όπως είπε, να βάλει «κάτω από τις φτερούγες του» την όμορφη παρουσιάστρια. Ο παίκτης, στην περιγραφή που έδωσε στην παραγωγή ανέφερε πως ένα από τα χόμπι του είναι το «γύπινγκ», κάτι που προκάλεσε εντύπωση στη Ζέτα Μακρυπούλια και του ζήτησε να της εξηγήσει τι είναι. Τότε αυτός, έκανε μια… χαρακτηριστική αναπαράσταση.

Στη συνέχεια, όταν η Ζέτα Μακρυπούλια τον ρώτησε αν βρίσκει «θήραμα», εκείνος με θάρρος και τρομερή αυτοπεποίθηση της απάντησε «εγώ πάντα βρίσκω θήραμα και βρήκα και εδώ πέρα», αφήνοντάς την άφωνη.

Αμέσως μετά όμως τον ρώτα «Θα μπω στις φτερούγες σου;», με τον νεαρό να της απαντάει «άμα το επιθυμείς, ναι». Τότε, η ξανθιά παρουσιάστρια του επισημαίνει πώς έχουν κάποια χρόνια διαφορά. «Να σου πω την αλήθεια, έχεις την ηλικία της μάνας μου», της λέει αυτός με τη Μακρυπούλια να απαντά: «Δεν είναι αυτό ένα θέμα νομίζεις;».

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία φαινόταν να το διασκεδάζει, τον ρωτά αν αυτό ενοχλήσει τη μητέρα του, με τον νεαρό να της λέει αποστομωτικά: «Δε θα τη ρωτήσω, μεγάλο παιδί είμαι. Όλα τα θέματα λύνονται. Εμένα, προσωπικά, δεν με ενοχλεί η διαφορά ηλικίας, αν δεν ενοχλεί εσένα».

Δείτε την αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια:


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share