Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Αννίτα Πάνια: «Δεν αισθάνομαι πως έχω κάνει κάτι άσχημο σε...» (Video)

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ πώς...»

21 Μαΐου 2022 13:57
Κόλαφος η Αννίτα Πάνια: «Δεν αισθάνομαι πως έχω κάνει κάτι άσχημο σε...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα σκληρά σχόλια που έχει δεχθεί περί εκμετάλλευσης των ανθρώπων που εμφανίζονταν στις εκπομπές της απάντησε η Αννίτα Πάνια.

Δείτε επίσης: "Γυαλιά – καρφιά" έκαναν γνωστό μαγαζί Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας! Γιατί ούρλιαζε η Αννίτα;

Καλεσμένη στο "Τετ-α-τετ" του Τάσου Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου, η διάσημη παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: "Δεν αισθάνθηκα ποτέ πως σκηνοθέτησα την καριέρα μου ή ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάζεις προς τα πίσω, βλέπεις πως έχουν περάσει 27 χρόνια και λες 'αυτό τώρα πότε έγινε; χθες;'. Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε".

"Στις εκπομπές έρχονταν άνθρωποι που δεν είχαν τηλεοπτική θέση. Δεν έφερνα ποτέ κανένα με το ζόρι. Δεν αισθάνομαι πως έχω κάνει κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο" συμπλήρωσε.

Δείτε τις δηλώσεις της:

«Σε αγαπώ...» - Ομολόγησε τον νέο της έρωτα μετά το διαζύγιο με τον Καρβέλα η Αννίτα Πάνια

Ένα... διαχρονικό της έρωτα εξομολογήθηκε η Αννίτα Πάνια, προλογίζοντας με αυτό τον τρόπο την επόμενη καλεσμένη της, που θα έχει στον αέρα του Open.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην ταράτσα της εκπομπής της «Ανοιχτά» και υποδέχεται τη Ζήνα Κουτσελίνη για μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να ανοίξει όλα τα χαρτιά της, την Πέμπτη (4/11) στις 00:15 μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η εξομολόγηση για την Κουτσελίνη

Ο τηλεοπτικός σταθμός μάλιστα, θέλησε να μας δώσει μία γεύση απ' όσα θα διαδραματιστούν μπροστά στα μάτια μας δίνοντάς μας το trailer της εκπομπής, η οποία προς το παρόν δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Η ίδια η Πάνια ανέφερε το εξής: «Γι’ αυτό την αγαπώ! Για τις αλήθειες της! Την Πέμπτη στις 00.15. Η @zina_koutselini στο ΑΝΟΙΧΤΑ μοιράζει αλήθειες.. Αντέχετε;;».

Όσο για τα όσα ακούστηκαν στο trailer; «Εδώ μου 'πανε να πάω διευθύντρια για να πληρωθώ καλά και δε πήγα, θα στα πω εσένα εδώ πέρα επειδή με έβγαλες καλεσμένη; Στάξ' τα μου! Στη ζωή... ό,τι αγάπησα έφυγε νωρίς! Οι καταστάσεις που έχω ζήσει μέχρι τα 12, δεν περιγράφονται», είναι μερικές από τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, οι οποίες αναφέρονται στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης του Ανοιχτού Καναλιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share