Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στάθης Ψάλτης: Άγριο ξέσπασμα από τον αδελφό του – Οι αιχμές για τη Χριστίνα Ψάλτη (Video)

Τι συνέβη με την εκταφή του;

21 Μαΐου 2022 13:42
Στάθης Ψάλτης: Άγριο ξέσπασμα από τον αδελφό του – Οι αιχμές για τη Χριστίνα Ψάλτη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι έγινε η εκταφή του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά χωρίς την παρουσία κανενός εκ των συγγενών του. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δήμος Ζωγράφου, αυτό συνέβη γιατί δεν κατέστη δυνατό να εντοπίσουν κανέναν από το συγγενικό του περιβάλλον με την οικογένεια του ηθοποιού να υποστηρίζει ότι ουδέποτε προσπάθησε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Open Weekend” Ξανθίππη Βουτσαλά συνάντησε τον αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα ο οποίος εξέφρασε τη στεναχώρια του για αυτό που συνέβη ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο αείμνηστος ηθοποιός με την τελευταία του σύζυγο Χριστίνα Ψάλτη λίγο πριν πεθάνει.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία. Τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας από τον Δήμο και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι’ αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο.

Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό; Ήμασταν πολύ αγαπημένα αδέρφια με τον Στάθη…. Το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την “κυρία Ψάλτη”. Ας είναι καλά» είπε ο Γιάννης Ρώτας.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share