Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ούτε Γαλακτερός, ούτε Μιχαλόπουλος: Αυτόν τον τραγουδιστή είχε ερωτευτεί παράφορα η Ρούλα Κορομηλά (photo)

Δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς!

21 Μαΐου 2022 13:05
Ούτε Γαλακτερός, ούτε Μιχαλόπουλος: Αυτόν τον τραγουδιστή είχε ερωτευτεί παράφορα η Ρούλα Κορομηλά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση για δεκαετίες, όταν ξαφνικά αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η «εθνική παρουσιάστρια» ήταν για 7 χρόνια παντρεμένη με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, όταν ξαφνικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δείτε επίσης: Ποια Ρούλα Κορομηλά; Αυτή είναι η κουκλάρα πρώτη σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού

Εκτός όμως από τη γνωστή της σχέση με το Νάσο Γαλακτερό, η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε παντρεμένη και με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας της στην τηλεόραση είχαν γίνει και άλλες σχέσεις της γνωστές, ωστόσο το ειδύλλιο με διάσημο τραγουδιστή είχε αποσιωποιηθεί.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν την δεκαετία του ΄90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Εκείνη την εποχή και οι δυο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.

Άγγελος Διονυσίου κορομηλά

Η προσπάθεια να αποκτήσει παιδί και οι εξωσωματικές

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε πέρσι στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τις εξωσωματικές που έχει κάνει.

«Νίκο μου, προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω παιδί και δεν τα κατάφερα. Μετά από τις ατυχίες αυτές των εξωσωματικών, προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα, υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά. Και ο αδελφός μου κι εγώ της είχαμε νοικιάσει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά. Μου είχε πει ότι θέλει να τα παρατήσει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, τα πήρε και εξαφανίστηκε.

Τελευταία, την εποχή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, μόνα τους. Πάντα φρόντιζα παιδάκια. Γνώρισα λοιπόν ένα παιδάκι, το οποίο ήταν δεκαέξι μηνών. Το είδα σε κάποιο ίδρυμα και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος, πήρα το παιδί αυτό στο σπίτι το Πάσχα μαζί με το άλλο του αδελφάκι.

Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις απαραίτητες διεργασίες για να υιοθετήσω το παιδί αυτό. Αλλά δυστυχώς αυτό το θέμα της υιοθεσίας να το δούμε πιο σοβαρά – κι εμείς οι πιο παλιοί παρουσιαστές αλλά και το κράτος. Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από κάποια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί δεκαέξι μηνών ή δεκαοχτώ. Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του.

Είδα πώς βίωνε τη μοναξιά και την αγάπη, όχι μόνο αυτό αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια που ήταν εγκαταλελειμμένα. Είναι ένα θέμα που νομίζω δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να υιοθετήσω το παιδί αυτό παρά όλες τις προσπάθειες που κατέβαλα. Φαντάζομαι στην ίδια θέση βρίσκονται πολλές άλλες οικογένειες που περιμένουν καρτερικά να υιοθετήσουν ένα παιδί. Είναι προτιμότερο να βοηθήσεις κι εσύ κι εγώ παρά να βρίσκονται τα παιδιά στα ιδρύματα.

Έχω μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι δεν θα το ξεπεράσω. Το παιδί αυτό αφού το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, ζήτησα τουλάχιστον να το βαφτίσω για να έχω μια επαφή. Καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, αλλά δεν ξέρω ούτε πού βρίσκεται. Έχω μια ελπίδα ότι αν με χρειαστεί κάποια στιγμή το παιδί αυτό, αν δεν αυτή τη συνέντευξη, εγώ θα είμαι κοντά του. Όπως και το προηγούμενο παιδάκι το οποίο έχασα», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share