Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κλείνει τα 40, αλλά μοιάζει με 20αρα - Η αποθέωση από την Κατερίνα Καινούργιου

Δίνει μαθήματα στιλ

21 Μαΐου 2022 12:31
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κλείνει τα 40, αλλά μοιάζει με 20αρα - Η αποθέωση από την Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγες μέρες πριν κλείσει τα 40, έκανε την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμφάνιση. Φόρεσε ένα πλεκτό midi φόρεμα σε έντονα χρώματα το οποίο συνδύασε με ροζ ψηλοτάκουνα πέδιλα και γκρι γυαλιά ηλίου.

Δείτε επίσης: Τρομερή η αλλαγή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές (photos)

Η παρουσιάστρια μας έδειξε το λουκ της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media. Δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες οι οποίες μας εμπνέουν για τις επόμενες εμφανίσεις μας.

Το ριγέ πλεκτό της φόρεμα που επέλεξε είναι το ιδανικό κομμάτι για την εποχή, καθώς ταιριάζει σε κάθε περίσταση, είναι girly και ταυτόχρονα προσδίδει φινέτσα στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας και δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία με το λουκ της Σταματίνας Τσιμτσιλή κέρδισε χιλιάδες likes και σχόλια, με το πρώτο να είναι της καλής της φίλης Κατερίνας Καινούργιου.

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας

Αποκάλυψη Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Έμεινα έγκυος πρώτη φορά όταν...»

Στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει μία πολύ προσωπική της εμπειρία σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Αναφερόμενη σε ένα θέμα της επικαιρότητας σχολίασε παραθέτοντας ένα δικό της προσωπικό γεγονός σχετικά με την Πίστη της και τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Δείτε επίσης: Βυθίστηκε στο πένθος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

έγκυος Τσιμτσιλή

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της

«Το όνομα Τσαμπίκα είναι πολύ αγαπημένο όνομα της Ρόδου γιατί έχει την Παναγία την Τσαμπίκα, μεγάλη η χάρη της. Την έχω προσκυνήσει και εγώ και λίγο μετά έμεινα έγκυος στο πρώτο μου παιδί θέλω να σας πω. Έχω ανέβει όλα τα σκαλιά, είναι προστάτιδα της γονιμότητας και βοηθά τα ζευγάρια να κάνουν παιδιά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share