Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήρε τα ηνία ο Γιάννης Λάτσιος: Το άγνωστο περιστατικό λίγο πριν το γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη (Video)

Δεν το ήξερε κανείς!

21 Μαΐου 2022 10:20
Πήρε τα ηνία ο Γιάννης Λάτσιος: Το άγνωστο περιστατικό λίγο πριν το γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και περιέγραψε το περιστατικό που την είχε αφήσει άφωνη.

Δείτε επίσης: Τον «ξεζούμισε» η Ελένη Μενεγάκη: Η μυστική συμφωνία με τον Γιάννη Λάτσιο στο διαζύγιο που την έκανε πάμπλουτη

Συγκεκριμένα είπε: «Θυμάμαι όταν πήγαμε να παντρευτούμε με τον Γιάννη Λάτσιο το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία , είναι «τι επίθετο θέλετε να πάρουν τα παιδιά σας», εγώ αυτά δεν τα ήξερα και είχα κοιτάξει σα χαζή. Και είπα «τι εννοείται;» σκεφτόμουν κάτι άλλο «μήπως νομίζουν ότι δεν είναι τα δικά μας επίθετα επειδή δουλεύουμε στην τηλεόραση, δεν το έπιασα με την μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει…»!

Και πρόσθεσε: «Ο Γιάννης ήταν σοβαρός και τα έλεγε ωραία και εγώ τον παρακολουθούσα. Πρέπει να συμφωνήσετε και οι δύο πριν παντρευτείτε μας λέει, όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε… Μου είχε κάνει εντύπωση, τότε ήμουν μικρή. Τώρα δεν μου κάνουν εντύπωση»!

Δείτε το βίντεο:

8ψηφιο το νούμερο! Το «μασούρι» της Ελένης Μενεγάκη μέσα σε 12 χρόνια

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που πουλάει όσο κανένα άλλο στην τηλεόραση, αφού σε όποιο κανάλι και να πηγαίνει παίρνει μαζί της και μεγάλες εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται... Και τι σημαίνει αυτό; Έσοδα!

Η "Βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, ξέρει πως να πουλάει τον εαυτό της χωρίς καν να κουράζεται, μιας και έχει "χτίσει" μια μεγάλη καριέρα στο χώρο της παρουσίασης και ξέρει όλα τα κόλπα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ούτε λίγο ούτε πολύ η Ελένη Μενεγάκη από το 2002 έως και το 2013 έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα... διαβάστε περισσότερα για το «μασούρι» της Ελένης Μενεγάκη στο youweekly.gr


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share