Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Αποστομωτική η Σία Κοσιώνη: «Θεωρώ ότι είναι λίγο προσβλητικό να αμφισβητείται...» (Video)

«Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη»

21 Μαΐου 2022 09:56
Αποστομωτική η Σία Κοσιώνη: «Θεωρώ ότι είναι λίγο προσβλητικό να αμφισβητείται...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποστομωτική ήταν η απάντηση της Σίας Κοσιώνη, η οποία δήλωσε έντονα και ξεκάθαρα πως έχει την δίκη της προσωπικότητα και άποψη, απατώντας στις κατηγορίες που τις προσάπτουν.

Η γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι δεν κάνει καλά της δουλειά της, λόγω του γάμου της με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε επίσης: Σία Κοσιώνη: Ο λόγος που ο γιος της με τον Κώστα Μπακογιάννη ονομάστηκε «Δήμος» και όχι «Παύλος»

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Η απάντησή της Σίας Κοσιώνη στη σκληρή κριτική

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ «όταν κάποιοι προχωρούν σε μια αμφισβήτηση της επαγγελματικής μου ταυτότητας, δεν είναι μια γενική αντίληψη. Δεν είναι μια γενικώς διαμορφωμένη αντίληψη. Υπάρχουν κάποιοι που πράγματι το κάνουν. Με ενοχλεί; Με ενοχλεί. Με επηρεάζει; Δεν με επηρεάζει. Είμαι τόσο απαλλαγμένη από βαρίδια που άλλοι μου προσάπτουν που αυτές πλέον οι κριτικές από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο αυτί μου βγαίνουν».

Και προσθέτει η Σία Κοσιώνη «όταν πρέπει να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση, ασκώ κριτική στην κυβέρνηση και γενικώς δεν με εμποδίζει τίποτα και κανείς να ασκήσω κριτική σε όποιον θέλω κάθε φορά. Σε όποιον πρέπει να του ασκηθεί κριτική κάθε φορά. Ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να βγω και να το δηλώσω, αλλά προκύπτει από τη δουλειά μου καθημερινά και αποδεικνύεται, δεν νιώθω ότι υπάρχει πραγματικά η ανάγκη να το ξεκαθαρίσω με οποιοδήποτε άλλον τρόπο.

Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω… Πάντοτε διεκδίκησα, συνεχίζω να διεκδικώ και δεν θα σταματήσω ποτέ να διεκδικώ την αυτονομία της υπάρξεως μου και της άποψης μου. Την αυθυπαρξία της άποψης μου. Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη. Δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε την άποψη του άνδρα μου, ούτε την άποψη του συγγενικού περιβάλλοντος του άνδρα μου ούτε κανενός. Νιώθω τόσο ασφαλής και τόσο στέρεα μέσα μου και επίσης θεωρώ ότι είναι λίγο προσβλητικό, όχι μόνο προς εμένα, αλλά προς οποιαδήποτε γυναίκα να της αμφισβητείται η ακεραιότητα της δικής της άποψης και προσέγγισης στα πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share