Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Δεν το γνώριζε κανείς: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Άβας Γαλανοπούλου

Δεν είχαμε ιδέα!

21 Μαΐου 2022 09:44
Δεν το γνώριζε κανείς: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Άβας Γαλανοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δικαίωση της Άβας Γαλανοπούλου, μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας και η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την εξαπάτηση από τον πρώην σύντροφό της, την έβαλαν στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου. Η απορία που πολλοί εξέφρασαν είναι πώς κατάφερε η ηθοποιός, όπως η ίδια δήλωσε και στις αγωγές της, να έχει μία περιουσία ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.

Εκτός, ωστόσο, από το δύσκολο διάστημα και την δικαστική διαμάχη στην οποία ενεπλάκη, ένα από τα πολλά πράγματα που δε γνωρίζουμε για τη γνωστή ηθοποιό είναι η καταγωγή της.

άβα γαλανοπούλου

Οι περισσότεροι νομίζουν που είναι από την Αθήνα, ωστόσο η ίδια δεν γεννήθηκε στην πρωτεύουσα, αλλά στην Κοζάνη το 1967!

Σάλος με την Άβα Γαλανοπούλου: Η σκέψη να βάλει τέλος στη ζωή της και η σχέση με παντρεμένο

Η Άβα Γαλανοπούλου, λίγο καιρό μετά τη δικαστική της δικαίωση το 2018 στη διαμάχη που είχε για χρόνια με τον πρώην σύντροφό της, είχε μιλήσει στη RealLife και τον Βασίλη Μπουζιώτη και μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει πως στο παρελθόν σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε παράλληλα πως ποτέ δεν έπασχε από νευρική ανορεξία.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για την Άβα Γαλανοπούλου: Γι' αυτό δεν έκανε ποτέ παιδιά!

«Πέρασα πολύ δύσκολα, έζησα έναν αληθινό εφιάλτη, αφέθηκα, αρνήθηκα προτάσεις για δουλειά-τη δουλειά που λατρεύω και αγαπώ τόσα χρόνια- ένιωσα να γίνομαι κομμάτια, μα όπως σου είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη μας, πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη και όπως αποδείχτηκε περίτρανα, είχα απόλυτο δίκιο.

Ναι, είμαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη για την έκβαση της υπόθεσης αυτής που με βασάνισε τόσο καιρό.

Άβα Γαλανοπούλου

Μπορεί να εξαπατήθηκα και να πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλον αυτόν τον καιρό, αλλά ποτέ δεν θέλησα να εκδικηθώ! Ήθελα απλώς να αποδειχτεί η απάτη του και να μπορέσω να πάρω πίσω τα χρήματά μου που έβγαλα με εργασία χρόνων στο θέατρο και στην τηλεόραση…

Εξαπατήθηκα, έδωσα 650.000 με τη διαβεβαίωσή του πως θα προβεί σε επενδύσεις και στη διαδρομή ανακάλυψα την απάτη του. Ήταν ένα πολύ δυνατό χαστούκι αυτό, που με τάραξε. Δεν έπαθα… νευρική ανορεξία όπως γράφτηκε και ειπώθηκε, αλλά πρέπει να σου αποκαλύψω ότι έπαθα τέτοια κατάθλιψη από την απώλεια των μόνων χρημάτων που είχα, που αρνιόμουν προτάσεις για θέατρο και για τηλεόραση. Μέχρι να βάλω τέλος στη ζωή μου σκέφτηκα, αλλά κρατήθηκα όρθια και δυνατή από την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Έζησα έναν εφιάλτη.

Όπως αναφέρεται στο απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου παραδέχτηκε πως η ηθοποιός τον αγαπούσε παράφορα, όμως τόνισε ότι όταν έγιναν ζευγάρι εκείνη ήξερε πως ήταν παντρεμένος. Από την άλλη πλευρά, η ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον γάμο του στην αρχή της σχέσης τους! Η ίδια είχε πει πως 6 μήνες μετά της είπε ότι είναι σε διάσταση και της σύστησε τις κόρες του. 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share