Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψε τα πάντα η Φαίη Σκορδά: «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά...»

Άγριο ξέσπασμα της παρουσιάστριας

21 Μαΐου 2022 08:17
Αποκάλυψε τα πάντα η Φαίη Σκορδά: «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα «δίχτυα» επιτήδειων πιάστηκε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά της για να βγάλουν χρήματα εν αγνοία της. Παράλληλα, δείτε εδώ το μισθό που έπαιρνε η Φαίη Σκορδά πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, έχουν χρησιμοποιήσει το πρόσωπό της σε διαφημίσεις προϊόντων αδυνατίσματος όπου τα χαρακτηριστικά της έχουν μονταριστεί πάνω στο σώμα κάποιας άλλης γυναίκας. Η ίδια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν report τον λογαριασμό αυτό και να είναι πολύ προσεκτικοί.

Επίσης, στον αέρα της εκπομπής της ανέφερε τα εξής επί του θέματος: «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά… Λέει έδωσα για το προϊόν συνέντευξη στο Forbes, μεγάλη μου τιμή…που με δέχτηκαν και έδωσα συνέντευξη. Κάνουν χορηγούμενες αναρτήσεις στα social media… παρακαλώ πολύ μην τα πιστεύετε.

Μόλις έκανα την ανάρτηση μία κυρία μου έστειλε μήνυμα προσωπικό και μου έγραψε ότι αγόρασε το προϊόν και δεν ήταν από την Ελλάδα… Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Δεν είναι τα χρήματα που χάνετε, αλλά υπάρχει επικινδυνότητα».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά stories που ανέβασε:

Θύμα απάτης η Φαίη Σκορδά

Θύμα απάτης η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Φαίη Σκορδά

«Παγωτό» έμειναν Σκορδά και Λιάγκας: «Εσείς έχετε επανασυνδεθεί;»

«Άφωνοι» έμειναν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με την ερώτηση της καλεσμένης τους, Μπέσσυς Αργυράκη στον αέρα της εκπομπής, «Το Πρωινό»! Παράλληλα, διαβάστε εδώ την δημόσια τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για το γάμο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αυθόρμητα η τραγουδίστρια τους ρώτησε για ένα δημοσίευμα που διάβασε περί επανασύνδεσής τους! Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια τους ρώτησε: «Εσείς έχετε επανασυνδεθεί; Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο…» και οι παρουσιαστές «πάγωσαν»!

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος και της απάντησε: «Όχι, καμία σχέση… Μη πιστεύεις, όσα διαβάζεις!»!

Και η Φαίη πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στο χωρισμό της Εβελίνας Νικόλιζα από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη λέγοντας: «Το Σημαντικό είναι να είναι καλά και να είναι ευτυχισμένοι…»!

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Και ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή ρώτησες Μπέσσυ, εμείς έχουμε δύο παιδιά μαζί, δουλεύουμε μαζί και πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Άρα εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι… Ενώ η Εβελίνα και ο Κλεάνθης δεν έχουν παιδιά, θα κάνουν άλλες σχέσεις και μοιραία χάνονται οι άνθρωποι όταν προχωρήσουν σε άλλη σχέση…»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share