Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

«Βόμβα» για την Αννίτα Πάνια: Το δεύτερο μωρό και η άγνωστη εγκυμοσύνη από διαφορετικό πατέρα

Αποκαλύψεις για την παρουσιάστρια

20 Μαΐου 2022 21:21
«Βόμβα» για την Αννίτα Πάνια: Το δεύτερο μωρό και η άγνωστη εγκυμοσύνη από διαφορετικό πατέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Αννίτα Πάνια! Το δεύτερο μωρό και η εγκυμοσύνη από διαφορετικό πατέρα, που έγιναν γνωστά για την παρουσιάστρια! Παράλληλα, η Αννίτα Πάνια «έσπασε» την σιωπή της για το χωρισμό! Έδωσε τέλος για αυτόν τον λόγο και η σχέση της με το Νίκο Καρβέλα τελείωσε οριστικά! Τι είχε πει η ίδια;

Η ίδια, έχει μια άγνωστη αδερφή! Οι δύο γυναίκες είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα, την αδερφή της, να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφία της:

«Βόμβα» για την Αννίτα Πάνια: Το δεύτερο μωρό και η άγνωστη εγκυμοσύνη από διαφορετικό πατέρα

«Σε αγαπώ...» - Ομολόγησε τον νέο της έρωτα μετά το διαζύγιο με τον Καρβέλα η Αννίτα Πάνια

Ένα... διαχρονικό της έρωτα εξομολογήθηκε η Αννίτα Πάνια, προλογίζοντας με αυτό τον τρόπο την επόμενη καλεσμένη της, που θα έχει στον αέρα του Open.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην ταράτσα της εκπομπής της «Ανοιχτά» και υποδέχεται τη Ζήνα Κουτσελίνη για μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να ανοίξει όλα τα χαρτιά της, την Πέμπτη (4/11) στις 00:15 μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η εξομολόγηση για την Κουτσελίνη

Ο τηλεοπτικός σταθμός μάλιστα, θέλησε να μας δώσει μία γεύση απ' όσα θα διαδραματιστούν μπροστά στα μάτια μας δίνοντάς μας το trailer της εκπομπής, η οποία προς το παρόν δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Η ίδια η Πάνια ανέφερε το εξής: «Γι’ αυτό την αγαπώ! Για τις αλήθειες της! Την Πέμπτη στις 00.15. Η @zina_koutselini στο ΑΝΟΙΧΤΑ μοιράζει αλήθειες.. Αντέχετε;;».

Όσο για τα όσα ακούστηκαν στο trailer; «Εδώ μου 'πανε να πάω διευθύντρια για να πληρωθώ καλά και δε πήγα, θα στα πω εσένα εδώ πέρα επειδή με έβγαλες καλεσμένη; Στάξ' τα μου! Στη ζωή... ό,τι αγάπησα έφυγε νωρίς! Οι καταστάσεις που έχω ζήσει μέχρι τα 12, δεν περιγράφονται», είναι μερικές από τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, οι οποίες αναφέρονται στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης του Ανοιχτού Καναλιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share