Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο στιγμιότυπο μαζί με την «άγνωστη» σύζυγό του (photo)

Ποζάρουν μαζί με την κόρη τους, Γιάννα

20 Μαΐου 2022 14:44
Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο στιγμιότυπο μαζί με την «άγνωστη» σύζυγό του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία χρόνια ο αγαπημένος τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, απέχει από τις πίστες και ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει επιλέξει να απολαμβάνει πλέον γλυκιές οικογενειακές στιγμές.

Ωστόσο, η κόρη του Γιάννα, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, καθώς ασχολείται με την μουσική, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες στα social media με την οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Πασχάλη Τερζή: Αυτός είναι ο λόγος που δε θα επιστρέψει στο τραγούδι

Σε μια από τις αναρτήσεις της λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γιάννα Τερζή μας έδειξε πρόσφατα φωτογραφία της μητέρας της.

Μαμά και κόρη πόζαραν στο φακό και εκτός του ότι μοιάζουν πάρα πολύ, όπως είδαμε η κα Μαρία είναι γλυκύτατη!

Σημειώνεται, ότι ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, πέρα από τη Γιάννα Τερζή, έχει ακόμη ένα παιδί.

Πρόκειται για τον γιο του, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του. Ωστόσο, εκείνος ο γάμος δεν είχε ευχάριστο φινάλε, καθώς η σύζυγος του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή πέθανε.

Ο Πασχάλης Τερζής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, είχε μιλήσει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Πασχάλης Τερζής σύζυγος

Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είμαστε ευτυχισμένοι. Αλλά δεν θέλω να μιλάω για εκείνα», είχε πει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share