Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτοί είναι οι γονείς της Αθηνάς Οικονομάκου (photos)

Ομορφόσογο!

20 Μαΐου 2022 14:18
Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτοί είναι οι γονείς της Αθηνάς Οικονομάκου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά ποστάρει φωτογραφίες και στιγμές από το οικογενειακό της περιβάλλον, όπως και αυτές παρακάτω.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία βρίσκεται και στην κρητική επιτροπή του “The Masked Singer”, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Ωστόσο, πέρα από την καριέρα της, που η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει πολύ, η ίδια έχει τεράστια αδυναμία τόσο στην οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, όσο και στον αδερφό της και τους γονείς της.

Δείτε τους γονείς της:

πατέρας Αθηνάς Οικονομάκου

μητέρα Αθηνάς Οικονομάκου

Πριν από 15 χρόνια: Η πρώτη φορά που γνωρίσαμε την Αθηνά Οικονομάκου σε ηλικία 21 ετών - Ομορφιά που έφερε... σκάνδαλο (video+photo)

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες της showbiz, ξεκινώντας από τον χώρο της υποκριτικής και συνεχίζοντας στην παρουσίαση και όχι μόνο, παράλληλα με μια ευτυχισμένη οικογένεια στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1986 στη Σκάλα Λακωνίας όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους των σπουδών της, το 2005, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να γίνει ηθοποιός. Έτσι πέρασε στην «Κεντρική Σκηνή» της Μιμής Ντενίση, απ' όπου αποφοίτησε το 2007.

Το ντεμπούτο... στο πλευρό του Χάρη Ρώμα

Κάπως έτσι, λοιπόν, το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον», των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα.

Για όσους δεν το θυμούνται, η μαθήτρια είχε γίνει... η πέτρα του σκανδάλου ως έγκυος στο παιδί καθηγητή του σχολείου της, που μόλις είχε αρραβωνιαστεί συνάδελφό του, με τον Χρήστο Βασιλόπουλο να ενσαρκώνει το ρόλο εκείνο.

Αθηνά Οικονομάκου στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο

Από τότε, φυσικά, η Οικονομάκου είχε ομορφιά που δεν περνούσε απαρατήρητη, έχοντας καταστεί σήμερα ως μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, ετοιμάζοντας τα δικά της σχέδια για το καλοκαίρι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share