Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Έλενα Τσαβαλιά: Αποκάλυψε το λόγο που δεν έκανε το χατίρι στον Μάρκο Σεφερλή για δεύτερο παιδί (Video)

Όλα στη φόρα για το ζευγάρι

20 Μαΐου 2022 13:50
Έλενα Τσαβαλιά: Αποκάλυψε το λόγο που δεν έκανε το χατίρι στον Μάρκο Σεφερλή για δεύτερο παιδί (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλατό του Happy Day είχε βρεθεί καλεσμένη πριν μερικά χρόνια η Έλενα Τσαβαλιά. Η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, τον λόγο που αποφάσισε να μην κάνει δεύτερο παιδί, παρότι ο σύζυγός της, Μάρκος Σεφερλής το ήθελε πολύ.

Δείτε επίσης: Πάνω από 55: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Έλενας Τσαβαλιά - Η διαφορά με τον Μάρκο Σεφερλή

Τσαβαλιά Σεφερλής Χάρης

«Δεν μετάνιωσα ποτέ που δεν έκανα δεύτερο παιδί. Δεν το ήθελα ποτέ. Το ήθελε ο Μάρκος πάρα πολύ. Δεν του έκανα αυτό το χατίρι. Δεν το θέλησα ποτέ. Ήταν τέτοια η λατρεία που ένιωσα για τον Χάρη από την πρώτη στιγμή που τον κράτησα στην αγκαλιά μου, που δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να κάνω δεύτερο παιδί. Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Είναι σίγουρο πως είμαι λάθος και ότι μια μάνα μοιράζει την αγάπη της εξίσου, αλλά δεν χωράει στο μυαλό μου. Ο Χάρης δεν ζήτησε ποτέ αδερφάκι», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά.

Αποκάλυψη Έλενας Τσαβαλιά: «Ο Μάρκος Σεφερλής δεν με ήθελε για...» (Video)

Σε μια τρομερή αποκάλυψη προχώρησε η Έλενα Τσαβαλιά για το γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή, αναφέροντας πως τον τιμώρησε στη γνωριμία τους για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε η Έλενα γελώντας, ενώ ο Σεφερλής είπε: «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν. «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά, με τα πάνω κάτω να έχουν έρθει τελευταία στο γάμο τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share