Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα ομολόγησε όλα ο Νίκος Μουτσινάς: Tο ατύχημα που είχε ενώ συνευρισκόταν ερωτικά σε ξενοδοχείο

«Ήμουν περιοδεία και...»

20 Μαΐου 2022 12:26
Τα ομολόγησε όλα ο Νίκος Μουτσινάς: Tο ατύχημα που είχε ενώ συνευρισκόταν ερωτικά σε ξενοδοχείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, αφού μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το ατύχημα που του συνέβη κατά τη διάρκεια σεξουαλικής συνεύρεσής του σε ξενοδοχείο.

Δείτε επίσης: Σάλος με τον Νίκο Μουτσινά: Σαφές μήνυμα στη Μαρία Ηλιάκη – «Μην περιμένεις άδικα…» (Video)

«Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην ανοίγουν. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό δύο άνθρωποι… Εγώ ήμουν τέσσερις μέρες με όλη την πλάτη και το γόνατο. Κούτσαινε και κάποιος άλλος γνωστός που δεν έχει σημασία…ήταν ψηλά τα κρεβάτια...δεν πάμε στα χαμαιτυπεία» είπε χαρακτηριστικά, με τους συντελεστές της εκπομπής να ξεσπούν αυθόρμητα σε γέλια.

 Νίκος Μουτσινάς ξενοδοχείο

Ο παρουσιαστής, που πολλές φορές αυτοτρολάρεται, αποκάλυψε και άλλη μία... περιπέτεια που είχε σε αντίστοιχες και πάλι συνθήκες.

"Η άλλη ιστορία είναι πιο απλή. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ ωραία, ωραία ατμόσφαιρα, ρόλαρε, είχε βρεθεί και ο ρυθμός και ξαφνικά κάνει σεισμό. Είμαι στον πέμπτο όροφο σε ένα ξενοδοχείο και περνάει δευτερόλεπτα από το μυαλό μου: Τι κάνω ρε φίλε; Χτύπησαν την πόρτα οι γνωστοί και μου είπαν σεισμός. Είπα κι εγώ τι ήταν αυτό;" ανέφερε.

"Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα. Το επόμενο θα κατεβάσω να δείξω τον κ@λο μου, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω", κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share