Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Σούσουρο με την Κατερίνα Καινούργιου: Εμπλεκόμενη με την πολιτική η μητέρα της - Δείτε με ποιο κόμμα

Δεν είχαμε ιδέα!

20 Μαΐου 2022 09:04
Σούσουρο με την Κατερίνα Καινούργιου: Εμπλεκόμενη με την πολιτική η μητέρα της - Δείτε με ποιο κόμμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να ακολούθησε τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο η μητέρα της προσπάθησε να εμπλακεί με την πολιτική σκηνή.

Δείτε επίσης: Ενθουσιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Έδειξε για πρώτη φορά το σαλόνι στο νέο της σπίτι (photo)

Ο λόγος για τη Θάλεια Μπρέντα, η οποία πριν τρία χρόνια είχε βάλει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή».

Τότε μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια την είχε στηρίξει δημοσίως, δημοσιεύοντας ένα story στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε γράψει «Καλή επιτυχία και σε αυτό, μανούλα μου!».

Στην προεκλογική κάρτα της Θάλειας Μπρέντα, μεταξύ άλλων, αναφερόταν: «Να αγωνιστούμε και να συμβάλλουμε για μία ανθρώπινη και κοινωνική Ευρώπη και όχι των γραφειοκρατών και της πολυνομίας! Να διεκδικήσουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, την προστασία του πλούτου μας και τις πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ελπίδα για τα παιδιά μας! Ας αναζητήσουμε, για ό,τι μας αναλογεί, την Ευρώπη των Εθνών, των Λαών και του Πολιτισμού της! Ας ψηφίσουμε ευρωπαϊκά από τη γενέτειρα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, την Ελλάδα».

μητέρα Καινούργιου πολιτική

Δεν είναι μόνο ο Τσαγκρίδης: Αυτός είναι ο λόγος που χωρίζουν την Κατερίνα Καινούργιου οι σύντροφοί της

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει κρύψει εδώ και πολύ καιρό τη θέλησή της να βρει έναν άνθρωπο, στον οποίο θα βασιστεί για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ελπίζοντας πως κάτι τέτοιο θα συμβεί σύντομα, έχοντας περάσει πια τα 37 της χρόνια.

Οι αναφορές της στον αέρα δεν είναι λίγες σχετικά με αυτό το θέμα, μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, και τα ερωτήματα είναι διαρκή ως προς το γιατί δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ στη ζωή της, παρότι είναι μια όμορφη και δυναμική γυναίκα, με επιτυχία στον χώρο της τηλεόρασης, επιλέγοντας μάλιστα πρόσφατα να μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας.

Η Καινούργιου, βλέποντας τα περισσότερα οικεία της πρόσωπα να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, πολλάκις αναρωτιέται τι έχει κάνει λάθος, με μια αναφορά της στον αέρα της εκπομπής της να εξηγεί ίσως και τους λόγους όλων των χωρισμών της.

Η αναφορά της στον αέρα και ο προβληματισμός για το μέλλον

Όταν προ ημερών ο σεφ Γιώργος Πορφύρης είχε βρεθεί στην εκπομπή της, μαγειρεύοντας μια συνταγή ανέφερε πως «μπορείτε να το φτιάξετε πρωί πρωί για το σύντροφο ή τη σύντροφό σας, να το στείλετε και στη δουλειά της και να προσέχετε τι θα φάει. Πολύ σημαντικό αυτό για μια σχέση, σας το λέω εγώ.

Εκεί, η Καινούργιου είπε πως... μάλλον για αυτό την χωρίζουν, κάνοντας λόγο για τις όχι και τόσο καλές της μαγειρικές ικανότητες. Στη σύγχρονη εποχή, άλλωστε, μπορεί πολλά να έχουν αλλάξει, αλλά η ίδια επεσήμανε στον αέρα πως αρκετοί άνδρες ακόμη θέλουν μια καλή νοικοκυρά στο σπίτι.

Η ίδια, πάντως, εξακολουθεί να περιμένει έναν άνθρωπο, που θα εκτιμήσει το μεγαλείο της ψυχής της και όχι τις ικανότητές της ως νοικοκυρά, ώστε τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share