Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν ήταν εύκολο...» - Η απόφαση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την επιμέλεια του παιδιού

Το διαζύγιο δεν ήταν βελούδινο...

20 Μαΐου 2022 08:58
«Δεν ήταν εύκολο...» - Η απόφαση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την επιμέλεια του παιδιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, βρίσκοντας στο πρόσωπο του Λευτέρη Σουλτάτου την αληθινή ευτυχία, με την ίδια πάντως να απαντά στο τι οδήγησε στο διαζύγιο με τον επίσης ηθοποιό.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έκανε και διακοπές... με άρωμα Ελένης-Ματέο, μετά το δύσκολο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη – με τον οποίον έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη – προχώρησε στην προσωπική της ζωή και βρήκε τον σύντροφο που ονειρευόταν να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του, αλλά στο κυπριακό περιοδικό Omikron είχε απαντήσει στο ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Τα λόγια της Λασκαράκη για τις αποφάσεις στο διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη

Ποια είναι η σχέση σου τώρα με τον Γιάννη; Έχει τη λογική του να λειτουργεί όπως δύο χωρισμένων ανθρώπων, που έχουν ένα παιδί μαζί;

Πάντα είχαμε καλές σχέσεις – πέρα του ότι ένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, έχει εντάσεις, έχει στενοχώρια. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι περάσαμε μεγάλες κρίσεις. Νομίζω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή επικοινωνία για το παιδί, αλλά και γενικότερα.

Όταν λες «γενικότερα» εννοείς πως θα του εκμυστηρευόσουν ακόμη και προσωπικά σου θέματα – αντίστοιχα και εκείνος δικά του;

Δεν εννοώ κάτι τέτοιο. Με βάση πάντα το παιδί, αλλά σε πολύ ωραία επικοινωνία. Συζητάμε. Υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση. Κοίτα, όλοι ήξεραν ότι ήμασταν παντρεμένοι, ότι ήρθε ένα διαζύγιο – όπως συνέβη στο 80% των ζευγαριών – γιατί τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα φαντάζεσαι, όπως τα σχεδιάζεις, όπως τα είχες ονειρευτεί κάποια χρόνια πριν. Από εκεί και πέρα, είναι κάτι που έχει τελειώσει και δεν χρειάζεται να το αναμοχλεύουμε συνέχεια. Γιατί υπάρχουν καινούργιοι άνθρωποι και δεν είναι σωστό να συμβαίνει αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share