Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θερμόμετρο στο "κόκκινο": Αναστέναξαν οι χρήστες του Instagram με τις άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα (φωτο)

"Φωτιά"

19 Μαΐου 2022 17:17
Θερμόμετρο στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια γυναίκα που μοιράζεται συχνά προσωπικές στιγμές από τη ζωή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και σίγουρα η καθημερινότητά της έχει αλλάξει μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της τον περασμένο Ιούνιο.

Πλέον μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη βλέπουν τη ζωή με άλλο μάτι μετά τον ερχομό των παιδιών τους. Η Αριάνα και Φιλίππα είναι δύο πολύ χαριτωμένα κορίτσια, ενώ δεν σταματούν να εκπλήσσουν τους γονείς τους με τα κατορθώματά τους κάθε μέρα.

Tην Πέμπτη, η υπερήφανη μητέρα Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για το καλοκαίρι του 2022.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Χαρές στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα - Έγιναν γνωστά τα νέα

Χαρές ήρθαν για ακόμη μια φορά για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, με τα ευχάριστα νέα να γίνονται γνωστά, που προχωρά στο επόμενο «βήμα».

Μετά την αποχώρησή του από το ΣΚΑΪ, ο Σάκης Τανιμανίδης υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση της Φάρμας, η οποία προβλήθηκε για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Η πορεία ωστόσο του ριάλιτι περιπέτειας δεν ήταν καλή και μάλιστα την δεύτερη σεζόν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά χαμηλά με αποτέλεσμα να μετακινείται διαρκώς στο πρόγραμμα του καναλιού.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της «Realife», ο γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη συμφωνήσει για το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει τη σεζόν που έρχεται και συγκεκριμένα... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share