Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Μανούλα για δεύτερη φορά η Βάσω Λασκαράκη; Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Η απάντηση για το αν θα κάνει παιδί με τον Σουλτάτο

19 Μαΐου 2022 12:48
Μανούλα για δεύτερη φορά η Βάσω Λασκαράκη; Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη έχει πολλές φορές μιλήσει για τη μητρότητα και το πώς αυτή συνδυάζεται με το γάμο με τον Λευτέρη Σουλτάτο, από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει γονείς, απαντώντας και στο αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Αναφορικά με το σύζυγό της κι επιτυχημένο σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη, που πραγματοποίησε και μια μικρή απόδραση στην Άνδρο, ανέφερε πως τη βοηθάει πάρα πολύ στο σπίτι τους, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις απαιτούν πολύ χρόνο.

Η απάντηση της Λασκαράκη για παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Ο Λευτέρης πάντα βοηθάει. Έχει ενσυναίσθηση και θέλει να με βοηθάει πάντα», είπε και πρόσθεσε για τον γάμο τους: «Δεν ξέρω αν τον περιμένεις ποτέ τον γάμο. Υπάρχουν περιπτώσεις που λες "που να ξαναμπαίνω στη διαδικασία;". Έγινε χωρίς να το περιμένω, να το πολυσκεφτώ και να το αναλύσω. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα. Είναι δοτικός και σε παρασέρνει. Αν θέλει κάτι πολύ, σίγουρα σε παρασέρνει».

Για την κόρη της, Εύα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε: «Η Εύα είναι ανοιχτόκαρδη και καλόκαρδη. Είναι 8 χρονών, είναι ένα παιδί που μιλάει πολύ και εκφράζεται. Μου αρέσει η οικογένεια, θα ήθελα κι άλλο παιδί, θα ήταν κάτι ενωτικό για την οικογένεια, όμως οκ, δεν τρελαίνομαι. Να είμαστε καλά και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share