Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένταση ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Μιχάλη Δημητρακόπουλο: «Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει...» (Video)

«Κυριά Σκορδά, ενσυναίσθηση μπορείτε να μου δώσετε έναν ορισμό;»

19 Μαΐου 2022 12:42
Ένταση ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Μιχάλη Δημητρακόπουλο: «Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε ζωντανά στο Πρωινό την Πέμπτη, για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και μετά από μερικά λεπτά οι τόνοι ανέβηκαν πολύ υψηλά, μετά από μια παρατήρηση που έκανε η Φαίη Σκορδά.

Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Φ.Σ.: Για να εκτιμήσεις και να καταλάβεις την ψυχολογία θα πρέπει να έχεις έντονη και την ενσυναίσθηση. Στα δικαστήρια φαντάζομαι το αίσθημα της ενσυναίσθησης να μην πρέπει να κυριαρχεί.

Μ.Δ.: Κυριά Σκορδά, ενσυναίσθηση μπορείτε να μου δώσετε έναν ορισμό; Το χρησιμοποιείτε πολύ. Τι σημαίνει ενσυναίσθηση; Μπορείτε να μου δώσετε έναν ορισμό της λέξης ενσυναίσθηση που χρησιμοποιείται συχνά πυκνά στον λόγο σας;

Φ.Σ.: Μου κάνετε τώρα τι;

Μ.Δ.: Χρησιμοποιείτε έναν όρο και πιστεύω ότι πρέπει να τον εξηγήσετε στον κόσμο.

Φ.Σ. :Εγώ λοιπόν, αυτή τη στιγμή, έχοντας την ενσυναίσθηση καταλαβαίνω ότι εσείς μου κάνετε μια επίθεση χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Να κάνω ετυμολογική ανάλυση του όρου; Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει ένας όρος που τον ξέρουν τα παιδιά μου;

Μ.Δ:. Γιατί δεν μου τον λέτε κι εμένα που δεν τον ξέρω;

Μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου, η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο και τον αποχαιρέτησε. Εκείνος, ωστόσο, θέλησε να κάνει έναν παραλληλισμό με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Οι τόνοι μεταξύ των δύο ανέβηκαν ξανά και ο διάλογος κατέληξε κάπως έτσι…

Φ.Σ.: Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε, δεν θα σχολιάσω εγώ κάτι.

Μ.Δ.: Θα είναι λάθος σας αν με κόψετε στον αέρα. Τον παραλληλισμό μπορώ να τον κάνω γιατί τα νομικά τα ξέρω καλύτερα από εσάς κυρία Σκορδά.

Φ.Σ.: Σαφώς

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share