Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου με αποκλήρωσε γιατί…»! Για πρώτη φορά αποκαλύπτει

Αποκάλυψη!

19 Μαΐου 2022 12:11
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου με αποκλήρωσε γιατί…»! Για πρώτη φορά αποκαλύπτει
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις ειδήσεις που συνεχίζουν να απασχολούν όσα χρόνια και αν περάσουν την ελληνική showbiz είναι το γεγονός πως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε τον γιο του, Γιάννη στην διαθήκη του!

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε ανοικτά και αποκάλυψε πως νιώθει πολύ περήφανος που κατάφερε τα πάντα μόνος του, παρότι είχε δύο τόσο λαμπερούς και αναγνωρίσιμους γονείς και αναφέρθηκε στην άγνωστη και πραγματική σχέση με τον πατέρα του!

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Σοκάρει η νέα εικόνα του Γιάννη Παπαμιχαήλ: Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει καταφέρει να εξαφανίσει από πάνω του 46 ολόκληρα κιλά και πλέον έχει γίνει αγνώριστος. Μάλιστα, υπάρχει και φωτογραφία απόδειξη για την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μπορεί να κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στα social media, μοιράζεται αρκετές αναρτήσεις.

Το τελευταίο διάστημα ήταν αποτραβηγμένος από τη δημοσιότητα καθώς όπως είχε πει είχε πάρει πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να κάνει χειρουργείο! Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share