Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Δεν χώρισαν μόνο από ζήλεια: Το «καυτό» παρασκήνιο του χωρισμού Χρήστου Χολίδη και Δούκισσας Νομικού

Δεν το λες και βελούδινο...

19 Μαΐου 2022 12:04
Δεν χώρισαν μόνο από ζήλεια: Το «καυτό» παρασκήνιο του χωρισμού Χρήστου Χολίδη και Δούκισσας Νομικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού ήταν κάποτε ένα από τα πιο «καυτά» ζευγάρια της showbiz, ωστόσο δε μακροημέρευσαν, με τους δύο να χωρίζουν με επεισοδιακό τρόπο.

Η πρώτη γνωριμία τους έγινε το 2009 στο πλατό του πρωινού του MEGA «Ομορφος κόσμος το πρωί», τον διάδοχο της πρωινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ο τελευταίος είχε αποχωρήσει και το κανάλι πειραματίστηκε τοποθετώντας στο τιμόνι της πρωινής του ζώνης πέντε φρέσκα πρόσωπα: τον Νίκο Παπαδάκη, τη Μαρία Αραμπατζή, τη Δούκισσα Νομικού, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο καλεσμένος Χρήστος Χολίδης φυσικό ήταν να εντυπωσιαστεί από την εκθαμβωτική ομορφιά της Δούκισσας. Ωστόσο, το φλερτ από την πλευρά του δεν ξεπέρασε το όριο της ευγενικής κολακείας στο οποίο συνήθως απαντάς με ένα επίσης ευγενικό χαμόγελο.

Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «Just the two of us» όπου η Δούκισσα παρουσίαζε το σόου στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ ο Χρήστος Χολίδης με τη Μαρία Μπεκατώρου συμμετείχαν ως τραγουδιστικό ντουέτο. Αποφασιστικός και ευθύς όπως είναι... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share