Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτη η αλλαγή του Φίλιππου Τσαγκρίδη 6 μήνες μετά: Αυτή είναι η σημερινή εικόνα του πρώην της Κατερίνας Καινούργιου

Αρκετά διαφορετικός...

19 Μαΐου 2022 09:30
Απίστευτη η αλλαγή του Φίλιππου Τσαγκρίδη 6 μήνες μετά: Αυτή είναι η σημερινή εικόνα του πρώην της Κατερίνας Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν περάσει πάνω από έξι μήνες από τότε, που η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Τα πρώτα σύννεφα της σχέσης τους εμφανίστηκαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στα μέσα του φθινοπώρου, με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει ιδιαίτερα μελαγχολική ακόμα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν η συζήτηση πήγαινε σε ζητήματα καρδιάς. Παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν τοποθετήθηκε επισήμως για το αν παραμένει ή όχι μαζί, αν και έπαψαν να κάνουν κοινές εξόδους όπως συνήθιζαν παλιότερα, κυρίως σε ψαγμένα εστιατόρια που ήταν μια κοινή τους αδυναμία.

Ακολούθησαν διαγραφές κοινών φωτογραφιών από τα social media τους, διάφορες σπόντες της παρουσιάστριας στον αέρα του Super Κατερίνα και στο τέλος... προσπάθεια επανασύνδεσης που όμως δεν απέδωσε καρπούς. Σήμερα, οι δυο τους ζουν χωριστές ζωές.

Η Κατερίνα, μάλιστα, αποφάσισε να κάνει... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share