Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ενθουσιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Έδειξε για πρώτη φορά το σαλόνι στο νέο της σπίτι (photo)

Αλλαγές για την παρουσιάστρια

18 Μαΐου 2022 14:34
Ενθουσιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Έδειξε για πρώτη φορά το σαλόνι στο νέο της σπίτι (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha άλλαξε σπίτι και από τα βόρεια προάστια μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπής της.

Δείτε επίσης: Πριν από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Ο έρωτας με κούκλο επιχειρηματία 8 χρόνια μικρότερο που έληξε άδοξα για την Κατερίνα Καινούργιου

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την μετακόμιση και το βράδυ της Δευτέρας θέλησε ένα μοιραστεί στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το σαλόνι του νέου της σπιτιού.

Η παρουσιάστρια ανέβασε, λοιπόν, το μαρμάρινο τραπεζάκι του σαλονιού, καθώς είναι από τα πρώτα πράγματα που είναι έτοιμα στο νέο της σπίτι.

«Κάτι γίνεται σιγά – σιγά… Έχω τραπεζάκι σαλονιού τουλάχιστον. Σας ευχαριστώ για την θετική σας ενέργεια», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση από το Instagram της Κατερίνας Καινούργιου:

νέο σαλόνι κατερίνας Καινούργιου

Κορμάρα η Κατερίνα Καινούργιου: Το μυστικό στη διατροφή της για άψογο σώμα

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι κάθε μέρα και πιο «απαστράπτουσα», με την ομορφιά και τις αναλογίες της να... κόβουν την ανάσα, αποτελώντας σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες.

Η παρουσιάστρια, φυσικά, έχει τα δικά της μυστικά στη διατροφή της, μαζί με το γεγονός πως «λιώνει» στη γυμναστική. Η Κατερίνα Καινούργιου δίνει μεγάλη σημασία στο... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share