Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα πλωτό ανάκτορο για την Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το πελώριο ιστορικό σκάφος του Φίλιππου Μιχόπουλου

Το ζήτησαν και για ταινία υπερπαραγωγή αλλά αρνήθηκε

18 Μαΐου 2022 14:17
Ένα πλωτό ανάκτορο για την Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το πελώριο ιστορικό σκάφος του Φίλιππου Μιχόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους επιχειρηματίες της Ελλάδας, ζώντας έναν ευτυχισμένο γάμο με την Αθηνά Οικονομάκου και δημιουργώντας έναν πραγματικό παράδεισο στη ζωή τους.

Ψάχνοντας πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου, ανακαλύψαμε πως το 2014 είχε αποκαλύψει πως έχει ένα σκάφος το οποίο του είχαν ζητήσει για να γυριστεί η ταινία οι Πειρατές της Καραϊβικής, αλλά είχε πει όχι.

Το τρομερό σκάφος του Μιχόπουλου είχε τη δική του ιστορία...

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου είναι επιχειρηματίας και πριν λίγα χρόνια αγόρασαν με τον αδελφό του το ιστιοφόρο «Prince de Neufchatel», το οποίο πλέει μόνιμα στη Μύκονο και φιλοξενεί πολλούς διεθνείς celebrities.

Στο παρελθόν ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε μιλήσει στο «Πρώτο Θέμα» για το πλωτό του παλάτι. «Το σκάφος μας έχει μεγάλη ιστορία. Το design του είναι ακριβές αντίγραφο ενός πολεμικού πλοίου που το 1812 είχε λάβει μέρος σε μια ναυμαχία μεταξύ Αμερικανών και Βρετανών. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που διαθέτει τη δική του σελίδα στη Wikipedia».

Φίλιππος Μιχόπουλος σκάφος

Το «Prince de Neufchatel» έχει μήκος 25 μέτρα, ναυπηγήθηκε στην Ολλανδία το 1967 και πέρασε στην κατοχή της οικογένειας Μιχόπουλου το 1994. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ιστιοπλοϊκό με τις τρεις καμπίνες.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι για τη διακόσμηση των μπάνιων χρειάστηκε ένας τόνος μάρμαρο, ενώ τα έπιπλα σχεδιάστηκαν από τον πατέρα των δύο αδερφών, το Σπύρο Μιχόπουλο. Το σκάφος που είναι αραγμένο στη Μύκονο τους περισσότερους μήνες του χρόνου.

Φίλιππος Μιχόπουλος σκάφος Αιγαίο

Μάλιστα, όπως έχουν αποκαλύψει ο Φίλιππος Μιχόπουλος και ο αδερφός τους ανάμεσα στους διάσημους πελάτες τους ήταν και ο George Michael.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share