Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Προκλητικός ο Γιάννης Μπέζος: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο σε πολλές σειρές»

Τι άλλο αποκάλυψε;

18 Μαΐου 2022 14:00
Προκλητικός ο Γιάννης Μπέζος: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο σε πολλές σειρές»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος είχε δώσει συνέντευξη πριν τρία χρόνια στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα λεφτά που έχει πάρει ανά επεισόδιο σε κάποιες σειρές, αλλά και στην επιστροφή των «Απαράδεκτων».

Δείτε επίσης: Σύζυγος στην τηλεόραση, κουμπάρα στην αληθινή ζωή: Η αλήθεια για τη σχέση του Γιάννη Μπέζου με κορυφαία ηθοποιό

«Το είδος της φάρσας απαιτεί μεγάλη δεξιοτεχνία. Οι σημερινοί ηθοποιοί είναι καλύτεροι από τους παλιούς. Όλα αυτά τα μυθεύματα και η παλαιολαγνεία εμένα με αφήνει αδιάφορο. Γιατί εγώ τα έχω ζήσει και τα παλιά και μπορώ να σας πω ότι είναι καλύτεροι.

Γιάννης Μπέζος

Εξαρτάται πώς αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα. Το θέμα δεν είναι από πού προέρχεται, αλλά εάν έχει αποφασίσει να θυσιαστεί γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν το παίρνουμε ποτέ υπόψιν μας. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μεταπηδήσουν, θέλουν πραγματικά να βγουν γιατί θέλουν να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, γιατί περί αυτού πρόκειται στο θέατρο, και όχι για να κάνουν ένα ντόρο πρόσκαιρο ή για λόγους αυτοπροβολής. Και από την άλλη υπάρχουν και οι "επαγγελματίες", οι οποίοι συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά.

Έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, όχι σε μία σειρά, σε πολλές σειρές. Σε πληρώνει και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν σε πληρώνει για να καθυστερείς το γύρισμα, τα έχω ζήσει αυτά και ξέρω. Στις δουλειές που κάνω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσει κάποιος, ούτε μία στο δισεκατομμύριο, αλλιώς φεύγει.

Δεν έγινε καμία πρόταση για τους Απαράδεκτους. Ενδεχομένως η Δήμητρα γράφει κάτι, αλλά όχι τους Απαράδεκτους. Οι επιστροφές των σειρών είναι σαν μνημόσυνα», είπε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share