Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

«Έσπασε» τη σιωπή της η Αθηνά Τσιλύρα: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Έμειναν μαζί για πάνω από 20 χρόνια

18 Μαΐου 2022 13:17
«Έσπασε» τη σιωπή της η Αθηνά Τσιλύρα: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι σίγουρα μια από τις ιστορίες που λίγοι γνωρίζουν, ωστόσο αξίζει να διαβάσουμε και να μάθουμε για την σύντροφο και γυναίκα του Σπύρου Παπαδόπουλου, Αθηνά Τσιλύρα, τις δύσκολες στιγμές τους αλλά και τον χωρισμό τους.

H Aθηνά Τσιλύρα είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική showbiz. Η ίδια, ήταν παντρεμένη με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ωστόσο ο γάμος τους έληξε μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Δείτε επίσης: «Ποιο παιδί;» - Στιγμές αγωνίας για Σπύρο Παπαδόπουλο και Αθηνά Τσιλύρα

Τσιλύρα Παπαδόπουλος

«Ένας χωρισμός είναι δύσκολος, όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…», είχε πει η Αθηνά Τσιλύρα. Ο δεσμός με τον γιο του είναι πολύ ιδιαίτερος. Κάποια στιγμή ρωτήθηκε γιατί ο γιος του δεν έγινε ηθοποιός. Και εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Ήταν οργανωμένο έγκλημα από εμένα και την Αθηνά. Δεν του είπαμε μη γίνεις ηθοποιός, αλλά δεν του παρουσιάσαμε έναν κόσμο γυαλιστερό. Στο Κολέγιο έπαιξε σε μια παράσταση και ήταν απολύτως ατάλαντος. Λέω, σωθήκαμε!».

Συναινετικό ήταν το διαζύγιο με την πρώην, πλέον, σύζυγο του Αθηνά Τσιλύρα έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου, το οποίο και βγήκε το 2017. Παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν σχετικά με το μοίρασμα της μεγάλης κοινής περιουσίας, ειδικά για το σπίτι στην Βάρκιζα, οι δυο τους αποφάσισαν να μην δημιουργήσουν εντάσεις και να αφήσουν το δικαστήριο να αποφανθεί ποιος θα πάρει τι.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου εδώ και περίπου έναν χρόνο τραβούν πλέον ξεχωριστούs δρόμουs.

Τι και αν σε κάθε τουs κοινή δημόσια εμφάνιση φαίνονταν απόλυτα ταιριαστοί, με πολλούς να ισχυρίζονται πωs δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά τηs εκκλησίας, τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Δείτε επίσης: "Πάσχω από..." - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Το ζευγάρι χώρισε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Παπαδόπουλος Κοτσαηλίδου

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το παρασκήνιο του χωρισμού

Καθ’ όλη τη διάρκεια τηs κοινήs τους διαδρομήs, ο Σπύροs και η Νικολέτα κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλούς τόνουs στην προσωπική τους ζωή, αφού πάντα ήθελαν να απασχολούν το κοινό μόνο μέσα από τους ρόλους τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος και διακριτικός.

Το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε πριν από μερικούς μήνες ωστόσο η εξέλιξη αυτή έγινε πρόσφατα γνωστή. Ανάμεσά τους δεν υπήρξαν ούτε συγκρούσεις και καυγάδες, αντίθετα ο ένας εξακολουθεί να σέβεται και να εκτιμά τον άλλον.

«Διατηρούν άριστες σχέσεις κρατώντας σα φυλακτό τα όσα έζησαν μαζί» φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν το παρασκήνιο και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μετά από 10 χρόνια, ο Σπύρος και Νικολέτα προτίμησαν να χαράξουν ξεχωριστή πορεία, ανοίγοντας ο καθέναs τουs ένα νέο κεφάλαιο. Ο έναs νοιάζεται και ενδιαφέρεται για τον άλλον και πλέον είναι δυο καλοί φίλοι.

Στόχοs τουs είναι τα media να σεβαστούν την εξέλιξη αυτή στιs ζωέs τουs, μιαs και οι ίδιοι δεν σκοπεύουν να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες από τα όσα συνέβησαν μεταξύ τουs. Σε πρόσφατη πάντωs συνέντευξή του, όταν ο 65xpovos ηθοποιόs και παρουσιαστήs ρωτήθηκε για το αν ο άνθρωποs είναι μονογαμικό ον απάντησε «Όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share