Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποια Μαλέσκου; Αυτή είναι η νέα σχέση του Μάριο Χεζόνια έναν χρόνο μετά το ειδύλλιο με την παρουσιάστρια

Χαμογελά ξανά ο Κροάτης

18 Μαΐου 2022 12:15
Ποια Μαλέσκου; Αυτή είναι η νέα σχέση του Μάριο Χεζόνια έναν χρόνο μετά το ειδύλλιο με την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Μάριο Χεζόνια είχαν πριν από έναν χρόνο απασχολήσει ιδιαίτερα με τα... υπονοούμενά τους περί σχέσης ανάμεσά τους, με τον Κροάτη πάντως να φεύγει από την Ελλάδα και να βρίσκεται στη Ρωσία, αφήνοντάς τη.

Οι φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια και τον μπασκετμπολίστα να φλερτάρουν, όμως οι ίδιοι δεν είχαν επιβεβαιώσει τίποτα. Μάλιστα, ο Κροάτης της έστειλε μέχρι και λουλούδια, με την Ιωάννα να απαντά με follow στα social media.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» έλεγε στις αρχές Ιουνίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η παρουσιάστρια του «Love it».

Την ίδια ώρα, ο γνωστός μπασκετμπολίστας κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram έβαζε μια πράσινη καρδιά ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης.

Και ενώ κανείς δεν ξέρει αν οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε unfollow τον Μάριο Χεζόνια. Όχι όμως από το δικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο δεν τον ακολουθούσε ποτέ, αλλά από το προφίλ της σκυλίτσας της, Μπαλού. Ο μπασκετμπολίστας που είναι γνωστό πως στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν ακολουθεί κανέναν πήρε και αυτός την εκδίκησή του. Με ποιον τρόπο; Πήρε πίσω ότι likes της είχε κάνει.

Η νέα σχέση του Χεζόνια και ο λόγος... που την κρύβει

Ο διαδικτυακός «τσακωμός» φαίνεται ότι έδειξε και την πραγματικότητα για τις σχέσεις τους, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού μάλιστα να επιτίθεται στην παρουσιάστρια.

Έναν χρόνο αργότερα, δε, ο Χεζόνια δείχνει χαρούμενος στο Καζάν, έχοντας αγαπήσει τους ανθρώπους της πόλης, ως πρωταγωνιστής στην Ούνικς. Ο Κροάτης «άσος», δε, έχει μια νέα ύπαρξη στο πλευρό του, όπως άφησε να εννοηθεί.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της VTB League, ο δημοσιογράφος του είπε πως στο διαδίκτυο κυκλοφορεί πως πλέον δεν έχει σχέση. «Είναι πολύ παράξενο. Για αυτό δε μου αρέσουν τα social media και οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτά», απάντησε.

«Άρα δεν είναι αλήθεια;», τον ρωτά ο δημοσιογράφος, με τον Χεζόνια να απαντά... με νόημα πως δεν ξέρει τίποτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share