Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση καρδιάς από τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Η Τατιάνα με στήριξε πολύ μετά το...»

Τι είχε αναφέρει πριν χρόνια για τη σύζυγό του;

18 Μαΐου 2022 11:27
Εξομολόγηση καρδιάς από τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Η Τατιάνα με στήριξε πολύ μετά το...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η Τατιάνα με στήριξε πολύ μετά τη λήξη της συνεργασίας μου με τον AΝΤ1» είχε δηλώσει ιδιαίτερα συγκινημένος ο Νίκος Ευαγγελάτος πριν 12 χρόνια.

Τότε η συνεργασία τους είχε διακοπεί κοινή συναινέσει, αλλά η σχέση μεταξύ του σταθμού και του δημοσιογράφου έληξε ομαλά.

Δείτε επίσης: Έπλεξε το εγκώμιο η Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε κεντρική παρουσιάστρια, μου έβαζε...» (Video)

Ευαγγελάτος Στεφανίδου

Εκείνη την εποχή βρέθηκε καλεσμένος του Γιώργου Αυτιά στο Alter και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σύζυγό του Τατιάνα, η οποία έδωσε όλη της την ψυχή προκειμένου να το ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γινόταν. Αυτό προσπαθεί να της ανταποδώσει σήμερα αφιερώνοντας τον περισσότερο χρόνο του στο νέο ιντερνετικό εγχείρημα της συζύγου του. «Δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Ο κύκλος του AΝΤ1 έκλεισε μετά από τέσσερα χρόνια. Την απόφαση να σταματήσουμε τη συνεργασία την πήραμε από κοινού. Τώρα κοιτάω μπροστά» δήλωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος. Παράλληλα ο παρουσιαστής πρόσθεσε με νόημα: «Έφυγα μονοιασμένος. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς»

Σάλος με τον Νίκο Ευαγγελάτο: Άγριο κράξιμο από τη Ζήνα Κουτσελίνη - «Είναι τραγικό από ένα δημοσιογράφο...» (Video)

Την έντονη δυσαρέσκεια της έδειξε η Ζήνα Κουτσελίνη προς τον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά ρεπορτάζ.

Πιο αναλυτικά επίθεση στον Νίκο Ευαγγελάτο έκανε μέσα από την εκπομπή της πριν μερικούς μήνες στο Star η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε επίσης: Έπλεξε το εγκώμιο η Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε κεντρική παρουσιάστρια, μου έβαζε...» (Video)

Ο λόγος ήταν σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η δημοσιογράφος η αναπαραγωγή ρεπορτάζ της εκπομπής της από τον Νίκο Ευαγγελάτο χωρίς να αναφερθεί η πηγή.

Όσα δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για το περιστατικό με τον Ευαγγελάτο

«Ο κ. Ευαγγελάτος το είδε αυτό από την εκπομπή μας. Είναι τραγικό από έναν δημοσιογράφο του επιπέδου του Νίκου Ευαγγελάτου να μην αναφέρει την πηγή. Τον έχω ψηλά στο μυαλό μου. Δεν μετέφερε την πηγή. Πρέπει να μεταφέρει ποιανού είναι ρεπορτάζ», ανέφερε στον αέρα η παρουσιάστρια.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας έχει να κάνει με ρεπορτάζ για την εξέλιξη της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε αλλά και οι συνεργάτες της υποστήριξαν, εικόνες από τις αναρτήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου προβλήθηκαν αποκλειστικά για πρώτη φορά από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Ωστόσο, παρουσιάστηκαν και στο Mega ως… αποκλειστικά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share