Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γονατιστή στον Ταξιάρχη με τον Θέμη Σοφό (photo)

Το ζευγάρι πιστεύει πολύ στο Θεό

18 Μαΐου 2022 10:42
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γονατιστή στον Ταξιάρχη με τον Θέμη Σοφό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός πιστεύουν πολύ στον Θεό και συχνά επισκέπτονται είτε τη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη είτε τη Μονή του Ταξιάρχη Μανταμάδου στη Μυτιλήνη.

Μάλιστα, στην τελευταία βρέθηκαν οι δυο τους πρόσφατα προκειμένου, για ακόμα μία φορά, να εκπληρώσουν το τάμα που έχουν κάνει για τον γιο τους Γιάννη Εφραίμ, αλλά και για να προσκυνήσουν με πίστη και ευλάβεια στο μοναστήρι, παίρνοντας την ευχή του πατέρα Χρήστου Τσιτμηδέλλη.

Δείτε επίσης: Τα «κάρφωσε» όλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχει τύχει κάποιοι άνθρωποι να υπονοήσουν ότι μπορούν να με...»

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός μυτιλήνη

Οι δυο τους, παρά το γεγονός ότι έχουν συνεχόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζουν να πηγαίνουν συχνά στο νησί για το τάμα τους -ίσως είναι η μοναδική φορά που το ανέβαλαν για μερικά χρόνια λόγω covid- και με την πρώτη ευκαιρία βρέθηκαν εκεί, όπου σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης και ευλάβειας παρέμειναν για μία μέρα.

«Η πίστη είναι ένα απάνεμο λιμάνι και ένα φως στην άκρη του κάθε δρόμου», είπε στο YOU η παρουσιάστρια, ενώ ο Πατέρας Χρήστος Τσιμτηδέλλης τής έδωσε την ευχή του και είπε με τη σειρά του: “Εύχομαι ο Ταξιάρχης να είναι κοντά σε εκείνη και στην οικογένειά της, χαρίζοντας τους υγεία, χαρά και ευτυχία”.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Γονατιστή στον Ταξιάρχη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share