Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορμί θανατηφόρο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το πρωινό που τρώει κάθε μέρα για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Αψεγάδιαστη!

18 Μαΐου 2022 10:00
Κορμί θανατηφόρο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το πρωινό που τρώει κάθε μέρα για να διατηρεί τη σιλουέτα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor και τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι ανανεωμένη και έχει υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την απώλεια κιλών, έχει μπει σε νέο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, προσέχοντας συνεχώς την σιλουέτα της.

Δείτε επίσης: «Σεισμός» στη showbiz: Γίνονται γονείς στο πρώτο τους παιδί Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος;

Ποιο είναι το θρεπτικό πρωινό που απολαμβάνει καθημερινά

Πολλές είναι οι κυρίες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της και δεν είναι λίγες οι φορές που κάτω από τα post που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δέχεται ανάλογες ερωτήσεις.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λοιπόν εκτός των άλλων που κάνει, έχει εντάξει στην καθημερινότητά της ένα συγκεκριμένο και πολύ θρεπτικό γεύμα. Πρόσφατα η ίδια ανέβασε σε Instagram story φωτογραφία από το πρωινό της, το οποίο περιέχει:

  • Ένα pancake βρώμης
  • 1 βιολογική μπανάνα κομμένη σε κομμάτια
  • Vegan πρωτεινική πραλίνα φουντουκιού

Πρόκειται για ένα χορταστικό και θρεπτικό γεύμα, αλλά και λαχταριστό, αν κρίνουμε και από τη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας.

πρωινό Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κουφέτα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η αινιγματική απάντηση της παρουσιάστριας (Video)

Πασχαλινές διακοπές στην Κρήτη έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρέα με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο Γρηγόρης Μπάκας ήταν φυσικά στο αεροδρόμιο όταν το ζευγάρι επέστρεψε, και φυσικά δεν δίστασε να μιλήσει στην Κωνσταντίνα και τον σύντροφό της.

Από τα επαγγελματικά ξεκίνησε η συζήτηση και ως δια μαγείας έφτασε στον γάμο. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε. Ο ρεπόρτερ ζήτησε το χέρι της Κωνσταντίνας στο οποίο φορούσε ένα δαχτυλίδι, το οποίο έμοιαζε αρκετά με μονόπετρο.

Η Κωνσταντίνα γέλασε όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε αν είναι κάτι ανακοινώσιμο, με την ίδια να απαντά, «ο Βασίλης έφυγε». Κανένας από τους δύο δεν απάντησε στην ερώτηση φωτιά του Γρηγόρη Μπάκα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να λέει απλά: «Θα σας τα πούμε όλα στην ώρα τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share