Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σία Κοσιώνη: Η δίαιτα που τη βοήθησε να χάσει 17 κιλά – Με αυτή τη διατροφή έγινε «κορμάρα»

Τα μυστικά της για ένα υγιεινό τρόπο ζωής

18 Μαΐου 2022 08:43
Σία Κοσιώνη: Η δίαιτα που τη βοήθησε να χάσει 17 κιλά – Με αυτή τη διατροφή έγινε «κορμάρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη είναι μαμά και εργαζόμενη μητέρα. Μέσα στον βαρύ πρόγραμμα της, φροντίζει την διατροφή της. Μετά την γέννα του γιου της ακολούθησε μια δίαιτα που την βοήθησε να χάσει 17 κιλά. Κάθε γυναίκα είναι όμορφη ανεξαρτήτως των κιλών αλλά άμα θέλετε να φτιάξετε την διατροφή σας, δείτε την υγιεινή δίαιτα που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια.

Χωρίς να στερείται σχεδόν τίποτα, αλλά με σχέδιο που τη βοηθά να κρατά μια ισορροπία στη διατροφή της είδε διαφορά στο σώμα της την οποία προσπαθεί να κρατήσει.

Δείτε επίσης: Δεν κρύβει πλέον τίποτα η Σία Κοσιώνη: «Ναι, είμαι καψούρα - Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι» (Video)

σία κοσιώνη δίαιτα κιλά

«Κάθε πρωί ξεκινάω να κάνω δίαιτα. Το πώς καταλήγω είναι μια άλλη υπόθεση», έχει δηλώσει η ίδια. Αυτό που προτιμά η Σία Κοσιώνη στη διατροφή της είναι να τρέφεται σε μεγάλο βαθμό με φρούτα και λαχανικά, κάτι που έχει αποδώσει αρκετά. Επιπλέον, καταναλώνει πολλές πράσινες σαλάτες φροντίζοντας τα γεύματα της να είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να κρατάει σε εγρήγορση τον μεταβολισμό της. Προϊόντα ολικής άλεσης και πράσινο τσάι δεν λείπουν από το καθημερινό της μενού.

Συγκεκριμένα, το γάλα, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα γενικότερα, είναι μια πολύ σημαντική πηγή ασβεστίου. 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι ή 30 γραμμάρια τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου) βρίσκονται κάθε μέρα στη διατροφή της.

Ένα μήλο τη μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι… Τα φρούτα εποχής, όπως τα μήλα και οσονούπω τα πορτοκάλια, έχουν σημαντική θέση στο καθημερινό πρόγραμμά της είτε αυτούσια είτε με τη μορφή χυμών.

Ένα καλό πρωινό πάντα κάνει τη διαφορά… Τα δημητριακά και η βρόμη βοηθούν ώστε να ξεκινά καλά η μέρα, ενώ με κράκερ ή ρυζογκοφρέτες «γεμίζει» τυχόν κενά και κόβει μικρές λιγούρες που ενδέχεται να δημιουργηθούν στην πορεία.

Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες, ειδικά σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Το μεσημεριανό της συνήθως περιλαμβάνει 1/2 φλιτζάνι όσπρια ή 80-100 γραμμάρια κρέας/κοτόπουλο/ψάρι, που συνοδεύονται από ωμά ή βραστά λαχανικά. Μέσα στη μέρα καταναλώνει 8-10 ξηρούς καρπούς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share