Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα είπε όλα ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο» (Video)

«Ξέρεις τι είναι να...»

17 Μαΐου 2022 16:37
Τα είπε όλα ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου.

O γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει να πηγαίνει σε πολέμους, τους γονείς του που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά και για τον γιο του, τον Κωνσταντίνο.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία. Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μια κοπέλα και να πέφτουν βόμβες; Έκλαψα όταν στον Λίβανο ένα 15χρονο αγόρι μού έδωσε μια πασχαλίτσα που είχε μαζί του για παρέα, λίγο πριν σκοτωθεί. Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου επειδή είχα δει συναδέλφους να σκοτώνονται», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε στη συνέχεια: «Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν δύο μηνών και τη μητέρα μου πέντε ετών. Όταν έχεις χάσει τους γονείς σου σε μικρή ηλικία σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή η έλλειψη της αγάπης τους. Αν με ρωτήσεις πώς ήταν η μητέρα μου, δεν θυμάμαι. Αναγκάζεσαι να κάψεις το “φιλμ” για να μην θυμάσαι. Αγαπάω τις γυναίκες. Έχω κάνει τρεις γάμους και ο πρώτος ήταν στα 23 μου. Προφανώς στις συζύγους μου αναζητούσα τη μητέρα μου».

Κλείνοντας, ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε: «Είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί και καλά έκανα. Έχω ένα παλικάρι, τον Κωνσταντίνο, και τον καμαρώνω. Δεν γουστάρω να κάτσω σπίτι μου με τις παντόφλες και να διαβάζω εφημερίδα, μου αρέσει που δουλεύω ακόμα. Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει καλύτερα την εκπομπή απ’ ό,τι την έκανα εγώ, την προχώρησε».

Δείτε το βίντεο:


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share