Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μελαχρινή με καταγάλανα μάτια: Αυτή είναι η κούκλα αδελφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (photos)

Έχει πάρει και αυτή το γονίδιο της ομορφιάς

17 Μαΐου 2022 15:13
Μελαχρινή με καταγάλανα μάτια: Αυτή είναι η κούκλα αδελφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει μια μικρότερη αδερφή και είναι πανέμορφη. Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει την Κωνσταντίνα όμως στην οικογένεια υπάρχει και άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία, η Κατερίνα.

Δείτε επίσης: «Σεισμός» στη showbiz: Γίνονται γονείς στο πρώτο τους παιδί Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος;

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει ακόμη μία αδερφή, η οποία είναι μικρότερη ηλικιακά από την ίδια. Όσον αφορά την αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, πρόκειται για μία επαγγελματία Make up artist. Η αδερφή της γνωστής παρουσιάστριας δεν έχει το ίδιο χρώμα μαλλιών με την αδερφή της.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει κατάξανθο μαλλί, όμως, η αδερφή της έχει το ακριβώς αντίθετο. Η Κατερίνα Σπυροπούλου έχει μαύρο μαλλί, δείχνοντας πως παρά το διαφορετικό χρώμα μαλλιών ανάμεσα σε δύο αδερφές, παρόλα αυτά, οι δυο τους αποτελούν δύο πανέμορφες κοπέλες.

Όσον αφορά το είδος κουρέματος μαλλιού που έχει επιλέξει, η Κατερίνα Σπυροπούλου, αυτό δεν είναι άλλο από αφέλειες. Από εκεί και πέρα, τα μάτια της αδερφής της Κωνσταντίνας ξεχωρίζουν. Αυτό, διότι η ίδια διαθέτει υπέροχα ανοιχτόχρωμα μάτια.

Δείτε φωτογραφίες:

Κατερίνα Σπυροπούλου

αδελφή Σπυροπούλου

αδελφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κουφέτα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η αινιγματική απάντηση της παρουσιάστριας (Video)

Πασχαλινές διακοπές στην Κρήτη έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρέα με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο Γρηγόρης Μπάκας ήταν φυσικά στο αεροδρόμιο όταν το ζευγάρι επέστρεψε, και φυσικά δεν δίστασε να μιλήσει στην Κωνσταντίνα και τον σύντροφό της.

Από τα επαγγελματικά ξεκίνησε η συζήτηση και ως δια μαγείας έφτασε στον γάμο. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε. Ο ρεπόρτερ ζήτησε το χέρι της Κωνσταντίνας στο οποίο φορούσε ένα δαχτυλίδι, το οποίο έμοιαζε αρκετά με μονόπετρο.

Η Κωνσταντίνα γέλασε όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε αν είναι κάτι ανακοινώσιμο, με την ίδια να απαντά, «ο Βασίλης έφυγε». Κανένας από τους δύο δεν απάντησε στην ερώτηση φωτιά του Γρηγόρη Μπάκα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να λέει απλά: «Θα σας τα πούμε όλα στην ώρα τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share